IN THE SPOTLIGHT: LARS

Online Marketeer bij Event Creators

Het team van Event Creators bestaat uit verschillende experts en specialisten. Allemaal hebben zij dezelfde drive om met hun vaardigheden de mooiste resultaten te behalen. Ze zijn allemaal vanuit hun eigen expertise betrokken bij de verschillende fases van de eventtrajecten. Als een geoliede machine zetten zij samen onvergetelijke en succesvolle evenementen op met als doel het behalen van zakelijk succes voor onze klanten.

MEET LARS: ONLINE MARKETEER

Regelmatig laten wij onze eigen experts aan het woord. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinair entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. We stellen je ditmaal graag voor aan Lars, Online Marketeer bij Event Creators. Hij vertelt over zijn functie, zijn ervaringen en over zichzelf! Meer weten? Lees dan gauw verder en maak kennis met Lars!

LARS IN ÉÉN ZIN

Een vrolijke, spontane enthousiasteling met passie voor Online Marketing, vrienden, familie en voetbal!

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Na mijn studie ben ik begonnen als Online Marketeer bij Event Creators. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met het optimaliseren van de websites, marketing automation, usability, social media, SEO en SEA. Daarnaast ondersteun ik ook bij het opzetten van marketingactiviteiten via andere kanalen. 

Ik ben erg geïnteresseerd in de processen rondom marketing, sales en data. Daar houd ik me dus ook mee bezig binnen het bedrijf. Mijn focus ligt daarbij op het optimaliseren van de processen tussen deze drie teams. Zo wil ik er aan bijdragen dat deze drie teams als een geoliede machine samenwerken voor optimale resultaten.

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

In 2022 heeft Event Creators voor het 100-jarige jubileum van Thales Nederland een volledig evenemententraject opgezet. Tijdens dit jaar zijn er meer dan tien evenementen georganiseerd met verschillende doelstellingen en doelgroepen. Zelf was ik aanwezig bij het kerstevenement. Dit was een erg sfeervol evenement! Het was erg gaaf om het gehele traject met bijbehorende campagne te zien en het was fantastisch om iedereen op het event te zien genieten!

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Ik heb een vrij breed scala aan werkzaamheden maar mijn voornaamste interesses liggen bij het verbeteren van de website, marketing automation en procesoptimalisatie. Al sinds ik bij Event Creators werk heb ik de ruimte gekregen om me hier ook daadwerkelijk mee bezig te houden en in te ontwikkelen. Ik heb me al tijdens mijn stage beziggehouden met verscheidene SEO onderzoeken, A/B tests, automations en advertentiecampagnes. 

Daarnaast ben ik niet alleen maar bezig met het technische vakgebied, ook de ruimte die ik krijg om me op andere gebieden te ontwikkelen maken mijn werk leuk. Zo kan ik blijven ontdekken wat ik interessant vind en waar ik nog meer voldoening uit haal.

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Ik vind het heel leuk om tijd door te brengen met mijn vriendin en mijn vrienden. Ik ben dan ook regelmatig met hen op de dansvloer, in de bioscoop of op het terras te vinden. Daarnaast bezoek ik ook regelmatig wedstrijden van Feyenoord en ben ik zelf een fanatieke voetballer. Ik kan het ook heerlijk vinden om thuis te hangen en kijk dan graag films en series of speel games met mijn vrienden.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER LARS

Ik kan super veel eten! Op vakantie met vrienden besloten we om iets te gaan eten bij een restaurant in hartje Zagreb. Hier bestelden we allemaal de grootste hamburger die ze hadden. Na een halve hamburger zat iedereen vol behalve ik. Uiteindelijk heb ik anderhalve hamburger én de frietjes opgegeten die er ook nog bij zaten!

'THIS OR THAT' MET LARS

Stad of platteland? Platteland, maar niet buitenaf, er moet nog wel iets te beleven zijn.
Zaterdag of zondag? Zaterdag
Theater of bioscoop? Bioscoop, ik ben echt een filmkijker
Bier of wijn? Bier, vooral van speciaal biertjes kan ik enorm genieten!
Pizza of sushi? Pizza!

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld