LABSWAP: FUN, GEMOEDELIJKHEID EN ONGEDWONGENHEID IN HET EVENT CREATORS FOODLAB
Ter ere van het 45 jarig bestaan van LabMicTa genoten 275 gasten van een spetterende winterse feestavond. Hun naam doet al vermoeden waar zij zich in het dagelijkse leven bevinden en mee bezighouden. Het laboratorium van LabMicTa werd deze avond even omgeruild voor het speciale, voor hen ontwikkelde, Event Creators Foodlab. Wij gaven de gasten een kijkje in ons food laboratorium, met onder andere: onze 3D foodprinter, zuurstofbar met zuurstofshotjes en stikstofcooking. Ook ontwikkelden onze culinaire laboranten een wel heel speciaal drankje voor de gasten. Benieuwd naar de reacties? Lees snel verder!
WINTERSE TAFERELEN
Winterse taferelen op onze eventlocatie De Methoeve voor het jubileumfeest van LabMicTA. Al bij ontvangst ervoeren onze gasten het winterse sfeertje door het skihutje en vuurkorven. Met een glaasje Glühwein in de hand betraden zij de winters ingerichte Methoeve. Niet alleen werden de gasten verwelkomd door hun directie en onze Labdames, ook onze winterse vrienden zoals de drie meter hoge ijsbeer deden dat. Aan winters gevoel geen gebrek dus!
EVENT CREATORS FOODLAB
Dat de gasten deze avond hun vertrouwde lab elementen zouden weerzien, hadden ze niet verwacht. Waar het laboratorium van LabMicTA normaal gericht is op alles was met infecties te maken heeft, dompelden de gasten zich deze avond onder in het Event Creators FoodLab. Je zou denken dat deze laboranten niet snel versteld staan van het zien van reageerbuisjes met een gekke emulsie erin, maar niets is minder waar! We stelden de gasten voor aan het Event Creators Foodlab met onder andere:
➡️ Stikstof cooking
➡️ 3D food printing
➡️ Zuurstofbar
➡️ Experimentele shots uit reageerbuisjes
RAND ENTERTAINMENT
Naast ons ludieke foodlab, was er gedurende de feestavond nog meer te beleven voor de gasten. Zo kwam er een Mindf*ck artiest de gasten flink verbazen en verzorgde de mannen van The Piano House de muzikale invulling. Onze culinaire laboranten lieten hun veelzijdigheid zien en ruilden hun lab jas om voor een keukenschort waarna zij de gasten voorzagen van live cooking én lekker eten.