FIELDS OF TOMORROW FESTIVAL

WITTEVEEN+BOS

ONVERGETELIJK SFEERVOL

Een memorabel personeelsfeest voor de medewerkers van Witteveen+Bos. Tijdens het Fields of Tomorrow Festival in Lathum konden de medewerkers op een ongedwongen en gezellige manier met elkaar in contact komen. Verbondenheid, duurzaamheid en ‘voor ieder wat wils’ stonden centraal tijdens het festival. De locatie vol zandstranden en uitgestrekte plassen net ten oosten van Arnhem bood een fantastische setting vol sfeer waarin de bezoekers helemaal op gingen!

GROEN FESTIVAL OP EEN GROENE LOCATIE

Witteveen+Bos streeft ernaar om maatschappelijke opgaven duurzaam op te lossen. Daarom stond dit festival volledig in het thema groen. Zo stond er op het festivalterrein een aggregaat waarmee energie werd opgewekt door middel van zonnepanelen en werden de bezoekers tijdens het event gestimuleerd te recyclen. Ook was er de mogelijkheid om verschillende soorten duurzaam en uniek eten te proeven. Zo konden de bezoekers bij de 'Food of Tomorrow' kraam insecten proeven! 

DUURZAAM & SMAAKVOL

Op het festival terrein werd volop aandacht besteed aan duurzaamheid en 'groen'. Dat duurzaamheid ook heel smaakvol kan zijn bleek bij de foodcorner met 'Food of Tomorrow'. Hier konden bezoekers genieten van gerechten die ze waarschijnlijk normaal nooit zouden eten, maar die wel enorm lekker kunnen zijn. Bij deze foodcorner werden namelijk insecten verwerkt in eten en drinken!

ENTERTAINMENT IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Het programma was divers en inclusief. Bezoekers konden hun lol niet op tijdens het PAC-MAN XL spel. Daarnaast was er een cocktailbar op het terrein te vinden waar je je kon laten trakteren op een heerlijke Tequila Sunrise, Blue Lagoon of Moijito. Tijdens de silent disco konden de echte feestbeesten even helemaal losgaan op hun favoriete muziek en als kers op de taart stond de band HIKE ook nog op het programma! Een beetje van de sfeer proeven? Bekijk de video hiernaast!

OOK WAT TE VIEREN? LAAT ONS JULLIE HELPEN ER HET MAXIMALE UIT TE HALEN!

Luit is Event Advisor bij Event Creators. Hij staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor jouw event.  

Luit Olde Rikkert - Event Advisor  | 085-1053333

SFEERIMPRESSIE

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.