SAMEN DE MOOISTE EVENTS MET IMPACT NEERZETTEN?

wij zoeken dé pioniers die met daadkracht en energie bij ons willen werken

ONZE VACATURES

FILTER

STAGE FACILITY MANAGEMENT | EVENT MANAGEMENT | FINANCE | HOSPITALITY

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Bijbaan

WIJ ZOEKEN STUDENTEN!

Gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 💪 Met ons team werken we keihard om het onze gasten naar de zin te maken en houden van de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt;

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

VACATURE

CULINAIR ONDERNEMER

Kans voor een chef-kok met interesse in ondernemen Wil jij jouw liefde voor koken combineren met ondernemerschap? Wij zoeken een nieuwe collega/partner die ons foodconcept breed in de markt zet. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van F&B voor onze events maar weet daarnaast andere opdrachten te werven en te faciliteren. Je bouwt aan een breed bestand van opdrachtgevers en maakt impact op creatief en culinair vlak.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld