SAMEN DE MOOISTE EVENTS MET IMPACT NEERZETTEN?

wij zoeken dé pioniers die met daadkracht en energie bij ons willen werken

ONZE VACATURES

FILTER

VACATURE

LOGISTIEK EN BINNENDIENST SUPPORT

Ben jij klaar om de spil te zijn in ons logistieke proces en tegelijkertijd de binnendienst naar nieuwe hoogten te tillen? Wij zijn Gartenträume Online, een bedrijf met een aanstekelijke passie en ambitie om de consument meer buitengeluk te laten beleven. Dat doen we al ruim 30 jaar door middel van live events in heel Duitsland en nu willen we dat succes online evenaren. Of liever gezegd overtreffen! De marketplace webshop is een aantal jaar geleden gestart en we zitten in een groeispurt, waarin we ieder jaar 100% groeien.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

STAGE FACILITY MANAGEMENT | EVENT MANAGEMENT | FINANCE | HOSPITALITY

AANSTORMEND HBO TALENT

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Bijbaan

WIJ ZOEKEN STUDENTEN!

Gastvrij en op zoek naar een afwisselende bijbaan met veel flexibiliteit? Kom maar op, wij willen je graag leren kennen! 💪 Met ons team werken we keihard om het onze gasten naar de zin te maken en houden van de gezelligheid die werken in onze branche met zich meebrengt;

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

STAGE/AFSTUDEREN

HBO STUDENT MARKETING - COMMUNICATIE

Wij zijn Event Creators en organiseren evenementen met impact. Jij bent de mediamaker van de toekomst en wij zijn druk bezig onze evenementen toekomstproof in te richten. Niet alleen live zijn er volop nieuwe ontwikkelingen, ook online gebeurt er van alles. Woord, beeld en geluid waren nog niet eerder zo belangrijk voor ons. Heb jij zin ons daarbij te komen helpen binnen jouw eigen specialisatie, dan zetten wij de deur graag voor jou open.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

VACATURE

CULINAIR ONDERNEMER

Kans voor een chef-kok met interesse in ondernemen Wil jij jouw liefde voor koken combineren met ondernemerschap? Wij zoeken een nieuwe collega/partner die ons foodconcept breed in de markt zet. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van F&B voor onze events maar weet daarnaast andere opdrachten te werven en te faciliteren. Je bouwt aan een breed bestand van opdrachtgevers en maakt impact op creatief en culinair vlak.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

VACATURE

DUITSTALIGE KLANTSUCCESMANAGER GARTENTRAUME

Geef jij onze klanten een warm bad? Wij zijn Gartenträume Online, een bedrijf met een aanstekelijke passie en ambitie om de consument meer buitengeluk te laten beleven. Dat doen we al ruim 30 jaar door middel van live events in heel Duitsland en nu willen we dat succes online evenaren. Of liever gezegd overtreffen! De marketplace webshop is een aantal jaar geleden geplant en we zijn nu klaar voor een groeispurt. Onze ambitie: binnen drie jaar naar een omzet van vijf miljoen euro.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

GEEN PASSENDE VACATURE, WEL SOLLICITEREN?

Heb jij de passie, expertise en gedrevenheid om in ons team te passen, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan zien we graag je open sollicitatie tegemoet. Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste, gedreven mensen, die extra waarde kunnen toevoegen aan ons team.

SOLLICITEER NU  MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.