EEN JUBILEUMEVENT VOL VERBINDING

RELATIEDAG EN OPEN HUIS

125 JAAR SAMEN TROTS

125 jaar samen trots. Zo een mijlpaal kan niet ongevierd blijven. Daarom organiseerden we in samenwerking met Witzand een volledig jubileum jaar. Aan de hand van ons communicatiemodel Ontrack werd het hele jaar ingevuld met contactmomenten. Live, online of print. Volledig gericht op de doelgroepen met hun doelstellingen. Één van deze contactmomenten was het jubileumevent. Dit moment werd verdeeld in een relatiedag en een open huis.

De opdracht? Creëer een ontmoetingsplek voor betrokkenheid, het laten zien van het diverse aanbod aan bouwmaterialen en het naar voren brengen van de mensen achter Witzand. Het resultaat? Twee te gekke dagen die volledig het Witzand DNA weerspiegelden. Benieuwd hoe we deze opdracht meer dan waarmaakten? Lees het hieronder!

VERBINDING IN OPTIMA FORMA

Zoals in de intro uitgelegd was het creëren van een ontmoetingsplek en het laten zien van de mensen achter Witzand de opdracht. Om deze opdracht te vervullen speelden de medewerkers een grote rol tijdens de events. Zo waren zij gastheer/-dame en verzorgden zij de relaties en potentiële relaties tijdens het event. Een mooi aanknopingspunt om in contact te komen met deze doelgroepen en de verbinding nog sterker te maken. Enkel in één richting stroomde deze verbinding niet. Dit stimuleerde namelijk ook de verbinding tussen werknemer en werkgever waardoor het ambassadeurschap opbloeide. 

Om de gasten tijdens de relatiedag persoonlijk te kunnen benaderen creëerden we een pop-up restaurant. De opdrachtgevers nodigden verschillende gasten uit om een gang te eten in het pop-up restaurant. Tijd om te socializen!

WITZAND DNA

Het gehele jubileumevent was doordrongen met Witzand DNA. Een belangrijk aspect dat terug moest komen binnen de events. Van een museum van Witzand hout tot aan een podium gebouwd op twee Witzand vrachtwagens. Niks was ons te gek! Zelfs de barn, dé bedrijfsparel van Witzand, kwam terug in het event. De Barn diende als entree en was een enorme eye catcher. Nee, dat het een jubileum van Witzand was was niet te missen. 

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Het event vond plaats in de bedrijfshal van Witzand en om de productie van Witzand maximaal te laten draaien, hebben we een record aan op- en afbouwtijd gerealiseerd. Een strakke planning, flexibiliteit en een topteam zorgde ervoor dat de werkzaamheden gedurende de werkdagen ongestoord door konden gaan.

Team Event Creators | Jinke
BENIEUWD OF WE JOUW IDEEËN OM KUNNEN ZETTEN IN EEN STERK EVENT?
Jinke staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor jouw event.

Jinke Mulder - Event Advisor  | 085-1053333

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld