JUBILEUMWEEKEND 40 JAAR!

REIGER RACING SUSPENSION

MAAK KENNIS MET REIGER RACING SUSPENSION 

Familiebedrijf Reiger Racing Suspension bestond eind maart maar liefst 40 jaar en wij mochten met hen een feestje bouwen! Het Hengelose bedrijf bouwde wereldfaam op met schokdempers. In Dakar 2017 zaten de paarse schokdempers onder de beste trucks, auto's, quads en utv's. Nuchter kijken, logisch denken en oplossingen bedenken zijn volgens eigenaar Gerard Seesing de begrippen voor het ongekende succes.

CHALLENGE ACCEPTED!

Vrij kort voor uitvoerdatum (lees: drie weken) kwam vanuit Reiger een aanvraag of wij de uitdaging met hen aan wilden gaan voor de organisatie van een 40-jarig jubileumweekend. Uitdaging? Dat hoef je ons natuurlijk niet twee keer te vragen, daar zijn we dol op. Challenge accepted! Op vrijdag 31 maart werd de nieuwe bedrijfshal feestelijk geopend met een receptie en aansluitend een feestavond. Zaterdag 1 april organiseerden we samen met Reiger een open dag waar genodigden uit de hele wereld een kijkje achter de schermen konden nemen. Zelfs Tim Coronel, bekende Nederlandse coureur bij de Dakar, wist zijn weg naar Hengelo te vinden. Een onvergetelijk jubileum, welke je als relatie niet wilde missen.

“De samenwerking was perfect, vanaf moment één was er een klik. We hadden echt het gevoel dat we op Event Creators konden bouwen. Ondanks het korte tijdbestek werden we volledig ontzorgd. Absoluut waar voor ons geld gekregen!"

- Reiger Racing Suspension

RACEWERELD

Aan de aankleding was geen gebrek, we toverden de hele bedrijfslocatie feestelijk om in de kleuren en huisstijl van Reiger. Detail en stoer vormden tijdens dit event een prachtig totaalplaatje. Eigen medewerkers assisteerden enthousiast bij de rondleidingen door het pand. Verschillende modellen en facetten van het bedrijf werden ambitieus onder de aandacht gebracht. Prachtig om te zien dat het bedrijf, ondanks de wereldfaam, zo ontzettend normaal is gebleven. Mensen die iedere dag weer vol passie werken aan het product om het de daaropvolgende dag nog weer nét iets beter te kunnen.  

ONVERGETELIJK FEESTWEEKEND!

Ook het food & beverage werd uit handen gegeven aan Event Creators. Kijkend naar de doelgroep proberen we hier altijd een match te maken. De stoere hamburgerbar viel bij de gasten goed in de smaak. Middels dit event werd het ‘feel good gehalte’ bij de relaties, leveranciers en medewerkers vergroot en hebben we de gasten trotst gemaakt dat ze onderdeel zijn van Reiger. Co-creatie staat bij Event Creators centraal, samen met de opdrachtgever creëren we ideeën en oplossing die tegemoet komen aan de wensen en kaders. We kijken terug op een geslaagd jubileumweekend, waar nog lang over nagepraat wordt! 

We bedanken de familie Seesing voor de fijne samenwerking! Op naar de volgende 40!

Team Event Creators | Jinke
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?
Desny is Event Advisor, vol energie en enthousiasme gaat hij elke uitdaging aan. Deze energie vertaalt zich naar de evenementen die Jinke organiseert.

Jinke Mulder - Event Advisor | 085-1053333

KLANT
BEOORDELING

9
PROGRAMMA
9
BEGELEIDING
9
CATERING
9
ACTIVITEITEN
9
INVESTERING
Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.