AL 10 JAAR DE MOTOR ACHTER INNOVATIE IN DE BOUW

STICHTING PIONEERING

REDEN VOOR EEN FEESTJE

Een oude hangar op Vliegveld Twenthe deed dienst als decor voor het 10-jarige jubileum van Stichting Pioneering. Al ruim tien jaar is deze organisatie de motor achter innovatie in de bouw. Met zo'n 250 aanwezige gasten werd de mijlpaal feestelijk gevierd en Event Creators mocht het concept uitdenken. Naast een gevarieerd programma met terugblikken en vooruitkijken was er ruim tijd voor ontmoeten en verbinden.


VOLOP NETWERKEN EN BIJPRATEN OVER DE SECTOR

Marjet Rutten is marketeer, innovator en aanjager in de bouw en was spreker tijdens het jubileum event. Met haar brede ervaring ging ze in op het feit dat innovaties in de bouw er overal zijn, op grote en kleinere schaal. ‘Wij hebben Nederland nog lang niet laten zien waar wij als sector toe in staat zijn’, aldus Marjet. Met inspirerende voorbeelden uit andere sectoren, confronterende vragen en leuke verhalen uit het werkveld boeide ze de zaal van begin tot eind.

KRACHT VAN SAMENWERKING

Een overweldigende opkomst waarbij resultaten vieren, vooruitkijken en inspiratie opdoen de zonnige middag omlijsten. De prachtige locatie, het mooie weer en het lekkere eten zorgen ervoor dat velen tot in het begin van de avond bleven. Tien jaar vernieuwing werd feestelijk gevierd en Pioneering is nog lang niet klaar. Op naar de volgende mijlpaal voor de bouw en infra in Oost-Nederland waarbij de kracht van samenwerking de stimulans is om nóg meer 'innovatiekracht' in te zetten! Dank jullie wel voor de leuke samenwerking!

AFTERMOVIE

"Het was perfect verzorgd en we hebben enorm veel positieve reacties gehad. Fijn dat jullie hebben bijgedragen aan een geweldig jubileum voor ons netwerk!"


– Carmen Oude Wesselink

Team Event Creators | Luit
VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW EVENT!

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

KLANT
BEOORDELING

8
PROGRAMMA
10
BEGELEIDING
9
CATERING
7
ACTIVITEITEN
9
INVESTERING

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.