BEENS GROEP

OPEN BANENDAG

EEN KIJKJE OP DE WERKVLOER

Voor Beens Groep hebben wij een Open Banendag georganiseerd voor afstudeerders en werkzoekenden. Het evenement met vrije inloop zorgde ervoor dat de bezoeker op een laagdrempelige manier kennis kon maken met Beens Groep, met als doel het werven van vier nieuwe medewerkers. 

KENNIS MAKEN

Bij aankomst werden de bezoekers verwelkomd op een rode loper met beach vlaggen  in de huisstijl van Beens Groep. Bij binnenkomst ontvingen de potentiële werknemers een kop koffie en was er de mogelijkheid om een praatje te maken met medewerkers van het bedrijf. Het doel hiervan was om alvast een beeld te krijgen van de interesse van de bezoeker.

'HET DOEL VAN DIT EVENT WAS HET WERVEN VAN VIER NIEUWE MEDEWERKERS, UITEINDELIJK HEBBEN WE ZELFS ZES NIEUWE MEDEWERKERS GEWORVEN!'

ACTIVITEITEN & ENTERTAINMENT

Hierna werden de bezoekers rondgeleid door het pand en over het terrein van Beens Groep door middel van voetstap routing. Langs de route troffen zij 7 verschillende stops, bij iedere stop werd er een activiteit georganiseerd waarmee de bezoekers in aanraking kwamen met één van de kernwerkzaamheden die Beens Groep uitvoert. Bezoekers konden hierbij verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals kade bouwen, een kraan bedienen of lassen. Denkers werden uitgedaagd door onder andere CAD-tekeningen of kostprijsberekeningen.

Daarnaast gaven op drie verschillende plekken medewerkers een korte presentatie over hun specialisme. Op vrije inloop kon de bezoeker de presentatie bijwonen en bij interesse was er de mogelijkheid om in gesprek te komen met een medewerker van Beens Groep.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN... 

Het laatste stuk van de route liep door de werkplaats, hier draaide op een groot scherm de promotiefilm van Beens Groep. De bezoekers ontvingen hier een broodje BEENSham van de Green Egg en kregen de mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met de directie.

Tot slot, werd iedereen bij het vertrek aangesproken door de HR manager en ontvingen zij allemaal een goodiebag.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW WERVINGSEVENT!

MEER INFORMATIE

...OF NEEM CONTACT OP MET ONZE ADVISEURS!

Zij hebben de afgelopen jaren honderden events op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar unieke en creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie!


📧 BERICHT STUREN  ☎️ BEL ONS

ANDERE CASES

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.