RADIOSHOW ZORGGROEP SINT MAARTEN ON AIR

EEN RADIOSHOW VOL SPEELSE ELEMENTEN ZORGT VOOR VERBINDING

Voor Zorggroep Sint Maarten verzorgden wij een spetterende radioshow. Het doel? Het personeel vanuit alle locaties op een ludieke manier verbinden. Alle medewerkers en hun familie konden luisteren, kijken en natuurlijk meedoen aan deze spetterende radioshow!

VERBINDING EN GEZELLIGHEID

De belangrijkste elementen voor het evenement van Zorggroep Sint Maarten waren interactie, verbinding en gezelligheid. Samen wisten we hier geweldig invulling aan te geven met een gepersonaliseerde radioshow.

radioshow-zorggroep-sint-maarten
interactie tijdens radioshow zorggroep sint maarten

TOFFE ELEMENTEN

Samen met Zorggroep Sint Maarten haalden we alles uit de kast om de radioshow tot een groot succes te maken. Met ons eigen radioshow-paneel werd de interactie met de deelnemers opgezocht. Elementen als ‘Win met de zin’, ‘Hoe is het met’, interviews en gastoptredens maakten de radioshow écht compleet.

Team Event Creators | Liet
AMBITIE, MAAR NIET TECHNISCH?

Wil jij nou zo’n spetterend online evenement organiseren, maar heb jij geen ervaring met de technische aspecten en de op- en afbouw van zo’n fantastische radioshow? Dat is geen enkel probleem. Luit helpt jou samen met gekwalificeerd personeel aan een spetterende radioshow!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor  | 085-1053318  

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld