MAXIMAAL EEN 125 JARIG JUBILEUM VIEREN

CAREL LURVINK

OOIT BEGONNEN ALS KLEINE BORSTELFABRIEK

De Enschedese jubilerende schoonmaakgroothandel begon ooit als een kleine borstelfabriek, maar levert tegenwoordig de meest uiteenlopende schoonmaak-, schilders- en veiligheidsartikelen. In 2018 schreven ze geschiedenis, een prachtig familiebedrijf dat met trots haar 125 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. Maanden intensieve voorbereiding, alle feestelijkheden tot in de kleinste details uitwerken, 3D plattegronden intekenen en een uitzinnige feestlocatie uitdenken. Het feest werd gecombineerd met de officiële opening van de nieuwbouw op De Marssteden en werd gevierd met veel klanten en leveranciers. Genodigden waanden zich even in het jaar 1893. Een rijke historie, die met iedereen die zich verbonden voelt met Carel Lurvink, gevierd mocht worden.

WANDELEN DOOR HET MAGAZIJN

De bedrijfslocatie in Enschede werd omgetoverd tot een fuivende feestlocatie met onder andere een pop-up museum en een wandeling door de tijd in het magazijn. Originele borstels, familiefoto’s, kasboeken en het originele werkbureau van Carel sierden de route. Men kon live zien hoe borstels gemaakt werden, dat is tenslotte waar het 125 jaar geleden allemaal mee begon.

"De samenwerking met Event Creators was heel persoonlijk en daardoor ontzettend prettig. Wij hebben het als zeer positief ervaren en zullen jullie naam aan anderen positief uitdragen. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag."

– Julius & Caspar Lurvink

LIEFDE VOOR HET VAK SLEUTEL TOT SUCCES

Gerard Ekdom warmde het publiek op en verzorgde de officiële openingshandeling.  Liefde voor het vak, duurzaamheid, op tijd leveren, kwaliteit, trouwe relaties en rustig blijven tijdens crisis, want ‘you never walk alone’,’ aldus de sleutel tot succes volgens de directieleden Caspar en Julius Lurvink die inmiddels de vierde generatie in het familiebedrijf vormen.

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

Wat is er nu passender voor een fabrikant van schoonmaakapparatuur dan hapjes uit een stoffer en blik en wijn uit een schoonmaakwagen! De medewerkers vonden het fantastisch.

PERCUSSIE ACT MET EIGEN MEDEWERKERS

Met een knallende percussie act, opgevoerd door eigen medewerkers, werd de 18 meter hoge hal officieel geopend. Het startschot voor de feestavond in het nieuwe magazijn, dat voor deze gelegenheid compleet was omgetoverd tot een fuivende feestlocatie. Aan elk detail was gedacht: artikelen van Carel Lurvink kwamen tijdens het feest overal terug. Aankleding in de vorm van borstels en schoonmaakartikelen, bloemen in cans van schoonmaakmiddelen, sushi dat werd geserveerd vanaf werkwagens, een bruin café en schoenenpoetsers. Het publiek genoot aanzienlijk op deze warme zomeravond. Carel Lurvink dank aan jullie, voor deze fantastische opdracht.

AFTERMOVIE

Team Event Creators | Luit
BENIEUWD HOE EVENT CREATORS UW EVENT ONVERGETELIJK MAAKT?
Luit staat klaar voor al jouw vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor jouw event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

KLANT
BEOORDELING

10
PROGRAMMA
10
BEGELEIDING
10
CATERING
10
ACTIVITEITEN
10
INVESTERING
Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld