ONZE UNIEKE WERKWIJZE

HOE ONZE WERKWIJZE EN TOOLS JOUW DOELEN BEHALEN

HOE ONZE WERKWIJZE ZORGT VOOR RENDEMENT

Bedrijfsevenementen met resultaat organiseer je niet zomaar, hier gaat uitgebreide voorbereiding en een doordachte campagne aan vooraf. Ook na afloop van het event is het nog niet klaar. Voor optimaal resultaat is jouw event onderdeel van een campagne. Hierin wordt jouw doelgroep op de juiste momenten, via de juiste kanalen en met de juiste boodschap benaderd. Alleen op die manier behaal je de beoogde resultaten/doelstellingen. 

Event Creators heeft de juiste tools in huis om het optimale uit je event te halen! Allereerst maken wij gebruik van de OnTrack methode. Tijdens een aantal krachtige brainstormsessies bepalen we jouw doelgroepen en doelstellingen. Aan de hand daarvan vullen wij het OnTrack model in en heb je in één klap zicht op jouw gehele campagne en traject. 

MEER OVER ONTRACK

BEPAAL DOELSTELLINGEN

BEPAAL DOELSTELLINGEN

Bepaal de doelstellingen aan de hand van de vraagstukken waar jouw organisatie mee worstelt. Meerdere vraagstukken en doelstellingen zijn mogelijk!

BEPAAL DOELGROEPEN

BEPAAL DOELGROEPEN

Bepaal aan de hand van jouw vraagstukken welke doelgroepen benaderd moeten worden om dit probleem of vraagstuk op te lossen.

CONTACTMOMENTEN

CONTACTMOMENTEN

Bepaal nu wanneer je elke doelgroep het best kunt benaderen, onthoud: echte gedragsverandering ontstaat pas na zeven contactmomenten.

EVENT & INVULLING

EVENT & INVULLING

Bepaal aan de hand van jouw doelgroepen en doelstellingen hoe je het event invulling geeft om jouw boodschap kracht bij te zetten!

HOE WE DAT RENDEMENT METEN

Daarnaast hebben we verschillende tools en methoden ontwikkeld om de processen rondom jouw event meetbaar te maken en ze optimaal te laten verlopen. Een goed begin is immers het halve werk. Goede communicatie en databeheer staan aan de basis van die goede start. 

Onze tools besparen tijd en geld door goede communicatie en databeheer te faciliteren. De tools maken het mogelijk om het gehele voortraject van jouw evenement efficiënt en gemakkelijk op te zetten. Daarnaast leveren ze waardevolle inzichten in van jouw event. Denk hierbij aan basisgegevens zoals verwachte opkomst en eventuele voedselallergieën. Maar het allerbelangrijkste: aan de hand van de vooraf bepaalde indicatoren wordt de impact van het event gemeten.

Tot slot wil je je gasten ook van tevoren enthousiast maken en goed in kunnen schatten wat je kunt verwachten. Sterke communicatie tijdens het voortraject is daarin de sleutel tot succes en ook daarin ondersteunen onze tools! 

ONZE TOOLS | Event Creators

Team Event Creators | Luit
BENIEUWD HOE ONZE WERKWIJZE VOOR JOU RENDEMENT OPLEVERT?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Luit kan al je vragen beantwoorden en denkt graag met je mee over vraagstukken en hoe onze events ervoor kunnen zorgen dat je jouw doelen behaalt!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053333 

ZIJ ZIJN OVERTUIGD! JIJ OOK?

Referenties | Event Creators

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.