KENNISDELING

HOE HAAL JE RENDEMENT UIT EEN EVENT?

Voor een intiem clubje bedrijven hebben wij afgelopen week een kennis event georganiseerd. Het doel van dit event was de gast meer informatie te geven over het rendement halen uit je georganiseerde event.

TOCHT DOOR HET TWENTSE LANDSCHAP

Onder begeleiding werd er een tocht gemaakt door het prachtige Twentse landschap. Na ongeveer 5 minuten had de groep een eerste stop bereikt. Hier vertelde Luit meer over communicatiemodel On track van Event Creators. Tijdens Luit zijn praatje werd er een gezonde versnapering uitgedeeld. Hierna vervolgde de groep de wandeling.

Na ongeveer 1 kilometer verder te hebben gewandeld trof de groep Lotte op een mooie plek in het bos. Lotte is werkzaam als campagne manager en gaf uitleg over het belang van een goed communicatiemodel. Met behulp van attributen en maar-stellingen werd het een en ander uitgelegd. Ook Lotte deelde een heerlijke verfrissing uit en de groep vertrok voor het laatste deel van de wandeling.

De groep wandelde 15 minuten door en trof daar, op een mooie plek in de achtertuin van Event Creators, Roy en Thijs van in de eredivisie spelende volleybalclub Apollo 8. Zij hebben de groep geïnspireerd met hun verhaal over verbinding in de sport, hoe zij de communicatie en motivatie binnen het team hebben weten te behouden tijdens corona en hoe zij van ambitie naar succes zijn gegaan. Zij sloten af met een aantal behendigheidsspellen met een bal.


Daarna was er nog een kleine borrel voor alle gasten. Daarnaast hebben zij hier de mogelijkheid gehad om hun ervaring van de inspirerende wandeling te bespreken met de mededeelnemers.


RENDEMENT UIT JE EVENT HALEN?

De vraag en wens van onze opdrachtgevers staan altijd centraal. We gaan daar uitgebreid over in gesprek en vragen klanten het hemd van het lijf. Vervolgens gaan we aan de slag en ontwikkelen we een doordacht plan met glasheldere én aansprekende doelen. Die meten we aan het eind. Zodat de klant ziet wat er is bereikt en wij zien wat we een volgende keer kunnen verbeteren. Uit elk event, hoe goed het ook ging, kun je verbeterpunten halen die het mogelijk maken om de volgende keer de lat nog hoger te leggen!

Heb jij een bedrijf en ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou zouden kunnen organiseren? Neem eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

BEKIJK ONZE ANDERE CASES

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.