ESCAPEROOM DE VERBINDING

INSPIREREN OP EEN LUDIEKE MANIER

Gezocht: een creatieve manier om te inspireren

Als collectief van vooraanstaande aannemers en netbeheerders, waaronder Siers, BAM, Baas, Van Gelder, Enexis en Vitens, streefde Stichting Grond'g ernaar om tijdens de Infravak Beurs in Hardenberg een bruisend plein op te zetten. Dit plein zou verschillende activiteiten en demonstraties bevatten om mensen en scholieren te inspireren en te motiveren om de ondergrondse infrastructuurbranche te verkennen. Op dit plein wilden ze geen standaard beursstand, maar iets interacties, wat bezoekers zou inspireren en iets waar over nagepraat zou worden. 

De doelstelling: realiseer een plein met een escaperoom waarbij de ruim 13000 bezoekers van de Infravak dagen op een interactieve manier in contact komen met het infra vak en waar young professionals bewust worden van de mogelijkheden die de infrabrache biedt. 


 

Escaperoom overview

Het concept 

Ons team nam de uitdaging aan en ontwikkelde 'De Verbinding' - een escaperoom die de deelnemers uitdaagde om samen te werken en de spanning van de ondergrondse infrastructuur te ervaren. Het spel draaide om twee teams, de Buizen Brigade en de Spanning Strijders, die de taak kregen om de stroomvoorziening van huizen in hun straat te herstellen. Onder leiding van de fictieve bouwopzichter Kees Kortsluiting begonnen de teams in een bouwkeet, waar ze de eerste aanwijzingen kregen en het spel van start ging. 


De uitdaging 

Na het ontsnappen uit de bouwkeet, werden de teams geconfronteerd met een reeks spellen en puzzels bij elk huis. Het doel was om de verlichting in elk huis te herstellen door de opdrachten succesvol te voltooien. Wanneer alle drie de ramen van een huis verlicht waren, konden de teams de laatste code kraken en de zwaailampen activeren om te laten zien dat ze hadden gewonnen van het andere team.


 

Het resultaat

Gedurende drie dagen ontvingen we bij de escaperoom en op het Ondergrondse Infraplein meer dan 1500 enthousiaste leerlingen en beursbezoekers. De escaperoom bood niet alleen een spannende en leuke ervaring, maar slaagde er ook in om de doelgroep te inspireren en aan te moedigen om de ondergrondse infrastructuurbranche verder te verkennen. De deelnemers vertrokken vol energie en nieuwe inzichten, waardoor het project een groot succes werd voor zowel Stichting Grond'g als voor ons. 

Inspireren op een ludieke manier 

De escaperoom is een creatieve manier om je personeel, relaties of klanten eens een kijkje te geven in een bepaalde branche of werkveld. Door middel van de spelelementen en teamstrijd zorg je voor een informele en leuke sfeer en zorg je ervoor dat de spelers geïnspireerd weer het speelveld verlaten.

Event Adviseurs
OOK PERSONEEL, RELATIES OF KLANTEN UITDAGEN IN EEN ESCAPEROOM?

Luit en Jinke denken graag mee over de mogelijkheden om ook voor jouw bedrijf een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren! Zij steken graag hun handen uit de mouwen om een creatief en uniek concept neer te zetten.

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw event?


☎️ BEL ONS📧 IK WIL INSPIREREN

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld