ALKONDOR

Alkondor 25 jaar

Trots!

25 jaar Alkondor. En dat werd groots gevierd!
Een spectaculair programma voor relaties en medewerkers waar nog lang over na gepraat wordt.Het is zo ver!

De blauw verlichte bedrijfsauto’s stonden klaar, de blauwe loper lag uit en de gasten werden ontvangen met prosecco uit de proseccoboom en een heerlijke petit four voorzien van het bedrijfslogo. Middels een vaste routing kon er een kijkje worden genomen in het bedrijf. Onderweg kwamen de gasten leuke wist-u-dat borden tegen met leuke feitjes over Alkondor. Uiteindelijk kwamen de gasten uit in de bedrijfshal. Deze was omgetoverd naar een sfeervolle ambiance door prachtige sfeerverlichting en bijpassend meubilair in huisstijl. De bedrijfshal was onherkenbaar!

'De hele combinatie van de verschillende muzieksoorten (Enorm, Karin Hertsenberg, Jaap Reesema en Wolter Kroes) heeft voor een mooie afwisseling gezorgd.'

Verrassingsoptreden

De directie hield een mooie toespraak en aansluitend werd het uitgebreide Pick & Go buffet geopend. De band, Enorm, begon met spelen. Halverwege de avond was er een geweldig verrassingsoptreden van Jaap Reesema. Hij had twee danseressen meegenomen die het optreden afmaakten. 

Het dak ging er af

Enorm zorgde voor een steeds verhogende sfeer. Het volgende verrassingsoptreden was van Wolter Kroes. Het dak ging er af. Na het optreden van Wolter Kroes ging Enorm weer spelen, de volume knop ging wat meer omhoog. Het was een spectaculair optreden. Als verrassing voor Alkondor was er nog een prachtig optreden van Karin Hertsenberg!

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld