ZIJ AAN ZIJ MET ONZE BOEREN

De BIG family dagen van ForFarmers

For the future of farming 

ForFarmers kwam met het idee om BIG family dagen te organiseren voor de varkenshouders, familie en medewerkers. Met als doel: Laten weten dat ForFarmers, samen met hun klanten, werken aan een duurzame varkenssector als één ‘big’ family. For the future of farming.   

Pure Energie - Festival logo
Foto Zonne-aggregraat

Samen one BIG family 

Om zoveel mogelijk klanten te verwelkomen, is ervoor gekozen om de 'BIG family dagen' op twee locaties te houden. De eerste vond plaats bij de fabriek in Lochem, twee weken later hebben we hetzelfde concept doorgevoerd op hun locatie in Heijen. Klanten en hun families werden hartelijk verwelkomd met een kopje koffie of thee, gevolgd door een rondleiding door de fabriek.  

De rondleiding eindigde in een indrukwekkende fabriekshal die we in samenwerking met ForFarmers hadden omgetoverd tot een feestelijke ruimte, volledig in de stijl van ForFarmers. De hal was getransformeerd met grote vrachtwagens, palletwanden bekleed met ForFarmers voerzakken, rustieke strobaalzitjes en stoere decoraties. De kinderen vermaakten zich met enthousiasme op het opblaaskasteel en namen deel aan spannende traptrekkerraces, terwijl ze genoten van smakelijke biggetjes-snoepjes. Dit alles creëerde het ideale decor voor een plezierige avond vol gezelligheid. 

Goed stukje vlees  

Qua food was er een mooie samenwerking tussen Event Creators en de vleesleveranciers van ForFarmers. Zo hebben we op beide locaties gebruik mogen maken van het varkensvlees van lokale leveranciers van ForFarmers voor de broodjes Pulled Pork en broodjes Hamburger.  

Het grootste succes als je het ons vraagt? De samenwerking tussen ForFarmers en Event Creators, waardoor het geslaagde familiedagen waren!  

Pure Energie festival afsluiter met biologisch afbreekbaar confetti
Event

MEER WETEN OVER SOORTGELIJKE EVENTS?


MEER INFORMATIE

OOK EEN BEDRIJFSJUBILEUM ORGANISEREN?

Vraag het onze Event Adviseurs! Het organiseren van bedrijfsjubilea kan veel vragen met zich meebrengen. Zij hebben de afgelopen jaren honderden kennis events op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk jubileum!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

📧 BERICHT STUREN    📞 BEL ONS 

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld