EEN FEESTJE IN HET GROEN

HET BEDRIJFSFESTIVAL VAN PURE ENERGIE

EEN PUUR FESTIVAL

Pure Energie, een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, kwam met een wens: een Puur Festival dat medewerkers op een gezellige en milieuvriendelijke manier met elkaar in contact brengt. 
Medewerkers werden ontvangen met een gepersonaliseerd Puur Festival biertje en konden gedurende de avond in de Photobooth bus springen voor een leuke reeks foto’s die ze digitaal naar zichzelf konden opsturen. Verder was er voor het Puur Festival een eigen huisstijl ontwikkeld die in diverse uitingen was doorgevoerd op het terrein voor de complete festival beleving.

DUURZAME IMPACT

Onze eigen prachtige locatie op het Buitengoed was omgebouwd tot festivalterrein met verschillende groene initiatieven. Een festival voor Pure Energie, daar komt natuurlijk alleen groene stroom aan bod. Dus heeft het hele festival s’avonds gedraaid op stroom van een zonne-aggregaat. Verder werden de smaakpapillen verwend met een compleet vegetarisch diner op biologisch afbreekbare disposables en werden medewerkers op ludieke wijze geïnspireerd om het afval te scheiden. 

KNALLENDE AFSLUITER

De band had de gang er lekker in zitten en bij de Silent Disco barstte ook het feestje los. Het festival werd op spectaculaire wijze afgesloten - met een knal! Het hele terrein bedekte zich in blauwe en oranje kleuren. Confetti regende neer en mensen lachten en dansten te midden van dit spektakel. En daarover een leuk feitje: die confetti die voor de knallende finale zorgde, was niet alleen vermakelijk, maar ook milieuvriendelijk! Het was namelijk biologisch afbreekbaar. De perfecte afsluiting voor zo’n groen event. 

Medewerkers gingen gemotiveerd en opgeladen weer naar huis. 

MEER WETEN OVER SOORTGELIJKE EVENTS?


MEER INFORMATIE

OOK EEN BEDRIJFSJUBILEUM ORGANISEREN?

Vraag het onze Event Adviseurs! Het organiseren van bedrijfsjubilea kan veel vragen met zich meebrengen. Zij hebben de afgelopen jaren honderden kennis events op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk jubileum!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

📧 BERICHT STUREN    📞 BEL ONS 

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.