Univé Inspireert

Inspiratie en innovatie voor de MKB'ers van Oost-Nederland

UNIVÉ INSPIREERT

Tijdens Univé Inspireert lieten MKB'ers zich inspireren door verschillende gastsprekers over het thema ‘uitdagingen rondom personeel’. Het event voor de oostelijke tak van Univé, Univé Oost, vond plaats in het Techniekhuis in Hengelo. 

DROMEN & DOELEN, ONDERNEMEN EN VITALITEIT

Tussen de wapperende Univé vlaggen liepen de bezoekers over een rode loper het pand binnen, waar de koffie met een heerlijk plak krentenwegge al klaarstond. De gasten en dagvoorzitter, actrice en presentatrice, Ingrid Jansen, werden welkom geheten door Gerard Kok, voorzitter van de Raad van Bestuur van Univé. Laat het inspireren maar beginnen!

Na haar welkomstwoord sprak Ingrid Jansen met de gasten over onderwerpen als: ‘van je passie je werk maken’, ‘ondernemen’ en ‘dromen & doelen’. Dit werd opgevolgd door een praatprogramma met Gregory Sedoc, Ben Admiraal en manager P&O bij Univé: Wilma van Arkel.

TIJD VOOR ONTSPANNING

Na een moment vol indrukken, kennis en vermaak is het even tijd voor ontspanning: tijd voor een heerlijk voorgerecht onder het genot van live muziek van het muzikale duo Suitz! Diverse soepen, huisgerookte zalm en heerlijke bitterballen werden geserveerd als voorafje, want het programma was nog niet afgelopen. Als afsluiter van het podiumprogramma sprak Ben Admiraal over ondernemen en het bepalen en realiseren van doelen. Erg interessant en vooral een inspirerende afsluiter van het sprekersprogramma!

TOT DE VOLGENDE!

De gasten keerden na een inspirerend programma gezamenlijk terug naar het centrale foodplein waar hen een heerlijk diner te wachten stond. Dit was niet zomaar een diner, nee, de gasten struinden langs verschillende foodcorners en konden genieten van een aantal heerlijke gerechten, live bereid door de koks van Event Creators! Onder het genot van culinair entertainment genoten de gasten van diverse soorten sushi, malse spiesjes, pulled pork en heerlijke burgers. Heerlijk! Wat een geslaagde avond en wat is iedereen geïnspireerd. Het was zeker een succes. Univé, tot de volgende inspiratiesessie in Doetinchem!

MEER WETEN OVER KENNIS EVENTS ZOALS DEZE?

MEER OVER KENNIS EVENTS

OOK EEN KENNIS EVENT ORGANISEREN?

Vraag het onze Event Adviseurs! Het organiseren van kennis events kan veel vragen met zich meebrengen. Zij hebben de afgelopen jaren honderden kennis events op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk kennis event!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 📧 BERICHT STUREN    📞 BEL ONS  

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.