SAFAN DARLEY 90 JAAR

DISTRIBUTEURSDAGEN, KLANTENDAGEN & EEN PERSONEELSFEEST!

NEGENTIG JAAR SAFAN DARLEY!

Ter ere van het negentigjarig bestaan van Safan Darley werd dit jaar uitgepakt met een meerdaags relatie event. De organisatie die zich doorgaans bezig houdt met het ontwikkelen van metaalbewerkingsmachines, nodigde distributeurs, klanten en personeelsleden op verschillende dagen uit om hun mijlpaal samen te vieren. 

ZAKELIJKE RELATIES VERSTERKEN

De eerste dagen van het event stonden in het teken van de distributeurs en afnemers van Safan Darley. Zakenpartners vanuit de hele wereld reisden af naar Lochem om op dit bijzondere event aanwezig te zijn. De gasten konden tijdens de eerste dag deelnemen aan verschillende workshops. Dit werd gevolgd door een ambachtelijke lunch en een interessante 'market discussion', waarbij werd gediscussieerd over de nieuwste trends en ontwikkelingen in hun markt. De dag eindigde met een inspirerende lezing over de impact van nieuwe technologieën op de manier waarop wij leven, werken en ondernemen. Tijdens de tweede dag kregen de gasten de kans om Safan Darley op verschillende manieren te leren kennen. Zo was er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het pand of om demo's van machines te bekijken in de showroom. Tot slot maakten de gasten in oude kevers een tour door de achterhoek waarnaar zij arriveerden bij het diner. Het einde van twee inspirerende distributeursdagen. 

EEN FEESTELIJKE AFSLUITER

Een bijzonder jubileum is natuurlijk niet compleet zonder een feestelijke afsluiter. Het meerdaagse event werd dan ook afgesloten met een spetterend personeelsfeest! De gasten werden bij binnenkomst ontvangen met een gepersonaliseerd Safan Darley jubileum biertje waarnaar zij welkom werden geheten door de directie. Voordat de dansvloer geopend werd genoten de gasten eerst van een heerlijk diner bestaande uit verschillende festivalgerechtjes die ze konden verzamelen bij feestelijke foodcorners. Goochelaars verzorgden op spectaculaire wijze het culinair entertainment. De kennis van de personeelsleden werd ook nog even op de proef gesteld tijdens de enige echte Safan Darley pubbingo! Hierna barstte het feest los en konden de voetjes van de vloer. Wat een onvergetelijke avond en wat een knallende afsluiter van een speciaal jubileum. Op naar de 100 jaar, Safan Darley 🎉

MEER WETEN OVER SOORTGELIJKE EVENTS?

RELATIE EVENTS   PERSONEELSFEESTEN

Event Adviseurs
... OF LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE SPECIALISTEN!

Geen enkel event is hetzelfde en vraagt om bijzondere aandacht. Wij geloven dan ook niet in standaard pakketten. Bij Event Creators organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement voor jouw bedrijf en gasten. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie event!


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.