25 jaar AP Support

Een donders mooi jubileumfeest!

TYPISCH TWENTS GEZELLIG

Hej 't al heurd? Oftewel: Heb je het al gehoord? Het consultancy- en detacheringbedrijf AP Support bestaat 25 jaar en dat hebben zij dit jaar volledig in Twenste sferen gevierd! Het was een jubileumfeest zoals de medewerkers dat nog nooit eerder hadden meegemaakt. Een dag vol verrassingen, unieke ervaringen en vooral heel veel Twentse gezelligheid!

Donders mooi!

DE TIJD VLOOG VOORBIJ!

Vanuit het Gooise Naarden vertrokken de medewerkers al vroeg vanaf AP Support naar het Twentse Weerselo. Zij maakten kennis met locatie Buitengoed onder het genot van koffie/thee en een AP-petit four. De groep werd in tweeën verdeeld en de activiteiten konden beginnen: de gasten hadden er zin an! Terwijl de ene groep fanatiek aan de slag ging met de gepersonaliseerde AP Games, vertrok de andere groep per Kever Cabrio en gingen op pad met de AP Support Rally. Terwijl de medewerkers druk bezig waren met de spellen, was daar de verrassing van de dag: een helikoptervlucht over het mooie Twentse landschap naar de volgende locatie! Beide groepen kwamen samen op locatie de Bloemenbeek in De Lutte waar hen een uitgebreide ambachtelijke lunch te wachten stond!

Na de lunch vertrokken de groepen weer per Helikopter en Kever Cabrio naar het Buitengoed in Weerselo. Hier blikten zij onder het genot van een drankje en een graffiti workshop terug op de memorabele momenten van de dag. De avond viel en het luxe Twentse verrassingsdiner werd geopend!

An toafel! 

WAT EEN BOER NIET KENT...

Wat een boer niet kent, dat eet hij niet. Een typisch Twentse uitspraak waarbij wordt geduid op het feit dat veel mensen geen gerechten durven te eten die ze niet kennen. Om de Gooise gasten kennis te laten maken met verschillende Twentse lekkernijen werd er voor hen een luxe verrassingsdiner bereid van diverse Twentse streekproducten. De gasten konden langs verschillende foodcorners gerechten halen die live voor hen werden bereid!

De medewerkers genoten onder andere van: bitterballen van Twentse oesterzwam, een soepje met asperges uit Mander, een vleesgerecht van Limousin Rund met shiitake uit Tilligte en een dessert van boerenijs uit de Nutter met Manderveense aardbeien in combinatie met een wentelteefje van Twentse krentenwegge.

Donders lekker!

GOOD GOAN!

Na een onmeunig mooie dag tussen de Tukkers (Twentenaren) konden de gasten inmiddels een aardig woordje Twents, wisten zij van welke Twentse lekkernijen zij zeker nog een keer wilden genieten en konden zij meepraten over de mooiste plekjes uit de Twentse natuur! 

Tijd om de paling in te pakken en de memorabele momenten van deze geslaagde dag mee terug te nemen naar het Gooise Naarden!

Heanig an & Good goan!

ONTDEK MEER OVER UNIEKE BEDRIJFSJUBILEA!

MEER INFORMATIE

Event Adviseurs
... OF LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE EVENT ADVISEURS!

Luit en Jinke denken graag mee over de mogelijkheden om ook voor jouw bedrijf een onvergetelijk jubileum te organiseren! Zij steken graag hun handen uit de mouwen om een creatief en uniek concept neer te zetten.

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw event?


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE ANDERE EVENEMENTEN!

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld