BINDING, INTERACTIE, BELEVING EN BETROKKENHEID

DEALERDIRECT

10-JARIG JUBILEUMWEEKEND DEALERDIRECT

DealerDirect (beter bekend van ‘ikwilvanmijnautoaf.nl’) schakelde onze hulp in voor de organisatie van hun 10-jarige jubileumweekend. In het eerste weekend van september 2016 was er de wens om een relatiedag en een open huis/familiedag te organiseren voor relaties en medewerkers met hun gezinnen bij het eigen bedrijfspand in Enschede. Binding, interactie, beleving en het creëren van betrokkenheid moesten op deze dagen de boventoon voeren.

DOWN MEMORY LANE

Op vrijdag werden directe relaties van DealerDirect warm verwelkomd bij het pand in Enschede. De gasten vervolgen hun route langs een galerij van 10 jaar DealerDirect. Op echte Italiaanse Vespa's werd het Twentse landschap ontdekt. Bij terugkomst stond er een uitgebreid Pick & Go buffet voor de gasten klaar waar men zelf de lekkerste gerechtjes af kon halen. Interactie met andere relaties werd hierdoor toegankelijk gemaakt. Een nostalgische Volkswagen Kever, welke omgebouwd is tot een ware DJ Kever, verzorgde sfeervolle achtergrondmuziek. De inzet van een cocktailbar, waar men onder begeleiding van een cocktailprofessional een eigen unieke mix kon samenstellen, maakte de avond compleet.

“De voorbereiding was grondig en goed. Van A tot Z werd er met je meegedacht en er werd veel werk voor je uit handen genomen. Event Creators is behulpzaam, flexibel en betrokken.” 

– Brechtje Hofman

GOOCHELARIJ & KLEURRIJKE CREATIES

Met een zonnetje op het gezicht ging de familiedag van start. Vrolijk gelach van kinderen, rinkelende graffiti spuitbussen en poffende maiskorrels omvatten in een paar woorden de dag. De gasten kregen de ruimte om nader kennis te maken met de mensen achter DealerDirect, alles op zijn tijd en zonder haast. Een tafelgoochelaar zorgt voor de mooiste verbaasde gezichten wanneer hij zijn kunsten laat zien aan de nieuwsgierige gasten. Laten we de indrukwekkende cartoonist niet vergeten, een vrolijke man die binnen een handomdraai een prachtige portrettekening voor je op papier tovert. De trucagefotografie gaf een tastbare herinnering aan een geslaagd jubileumweekend. Onbezorgd vloog de dag voorbij, precies zoals het moest zijn. 

EEN ONVERGETELIJK JUBILEUMWEEKEND!

Sinds 2007 hebben vele geïnteresseerden hun weg gevonden naar DealerDirect. Middels dit event werd het ‘feel good gehalte’ bij de relaties en medewerkers vergroot en hebben we de gasten trotst gemaakt dat ze onderdeel zijn van DealerDirect. Co-creatie staat bij Event Creators centraal, samen met de opdrachtgever en eventuele andere betrokkenen creëren we ideeën en oplossing die tegemoet komen aan de wensen en kaders. We kijken terug op een geslaagd jubileumweekend, waar nog lang over nagepraat wordt!

KLANT
BEOORDELING

9
PROGRAMMA
10
BEGELEIDING
10
CATERING
9
ACTIVITEITEN
8
INVESTERING
Team Event Creators | Adviseurs
BENIEUWD HOE EVENT CREATORS UW EVENT ONVERGETELIJK MAAKT?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld