STELLA ALL-IN CHRISTMAS DRIVE

Een event vol energie & beleving

Hoe breng je meer dan 700 collega's en gezinnen van de grootste e-bike fabrikant op veilige wijze bij elkaar? Dat was de uitdaging waar we bij Event Creators voor stonden. Het bedrijf uit Nunspeet had een bewogen en enorm druk jaar achter de rug en wilde de medewerkers toch bedanken en in het zonnetje zetten! Hoe mooi is het, als dit dan zelfs in deze uitdagende tijden toch veilig kan worden gerealiseerd door middel van een Drive-Thru! De medewerkers van Stella hadden genoeg om van te genieten tijdens hun rit over het eigen terrein van hun bedrijf. 

ALL-IN CHRISTMAS DRIVE

Net als voor Stella zelf, kon het de medewerkers ook niet gek genoeg! Aan de start van de Drive-Thru verschenen van boven tot onder versierde auto's en daarnaast was er ruimte voor allerlei ludieke, unieke en enerverende activiteiten. De groots opgezette Drive-Thru kan gerust als 'all-in' bestempeld worden, niet alleen op basis van alle voorzieningen maar ook op basis van de fantastische inzet en energie van de deelnemers.

Tijdens de Christmas Drive hebben de medewerkers kunnen genieten van een silent disco, een wasstraat met kerstelfjes die de auto's kwamen wassen en een activiteit waarbij de stevigheid van de fietsen goed op de proef werd gesteld. Tijdens het fietsengooien was het de bedoeling om zoveel mogelijk fietsen omver te werpen, drie keer raden welke fiets er bleef staan...

100

Dat is het aantal kerstbomen dat op het terrein van de Drive-Thru te vinden was.

160

Lichtsnoeren zijn er gebruikt om alle bomen, hutjes en andere elementen te decoreren.

2000

Meter stroomkabels is gebruikt om het volledige terrein van verlichting te voorzien.

700

Deelnemers hebben er meegedaan aan de Christmas Drive voor Stella, allemaal in hun eigen bubbel!

EINDSHOW VAN EEN EVENT VOL 'WOW'

Het event werd afgesloten met een overweldigende show vol licht, beeld en geluid. Tijdens deze show werd ook tijd besteed aan een terugblik op het afgelopen jaar. Tijdens deze terugblik kon er een fantastisch 'wij' gevoel gerealiseerd worden en konden de deelnemers genieten van een show die ze niet gauw zullen vergeten. 

Samen met Stella hebben we aan kunnen tonen dat het mogelijk is om ook in deze bijzondere tijden een veilig event op poten te zetten. De drive van Event Creators om dit aan te tonen, maar vooral de fantastische inzet en energie van de deelnemers hebben dit evenement tot een enorm mooi moment gemaakt waarop Stella met trots terug kan kijken. Vol gas 2021 in!

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.