Verbinden & Feesten

Wagenborg Nedlift

TROTS OP DE VERBONDENHEID

Wagenborg Nedlift organiseert transport over de hele wereld en is een van onze vaste relaties. Al enige jaren organiseren we samen sterke events. Wederom kregen wij het vertrouwen van Wagenborg Nedlift om hen te ontzorgen voor een fantastisch personeelsfeest. Medewerkers en partners genoten van een avond vol gepersonaliseerd entertainment, goed eten & drinken én een sfeervolle en zeer passende locatie. De avond stond volledig in het teken van Wagenborg waarbij hun vertrouwde elementen op unieke wijze terugkwamen. Niet alleen op de avond zelf ontzorgden wij hen, ook deden we dit in het voortraject. Benieuwd hoe wij verder gingen dan hun verwachting? Lees het hieronder!

WELKOM IN DE WERELD VAN WAGENBORG

Al voordat de gasten binnenkwamen glunderden ze. Op de voorgevel van de eventlocatie werd namelijk het logo van Wagenborg groot geprojecteerd. Eenmaal binnen werden de gasten geheel in Wagenborg stijl verwelkomd door onze Wagenborg gastdames gehuld in overalls. Ook gedurende de feestavond was Wagenborg niet te missen door onder andere de inzet van hijskranen ter decoratie.  

PASSENDE EVENTLOCATIE

Ook de feestlocatie sloot volledig aan bij Wagenborg. De mix van techniek en bouw vormde een gouden combinatie voor de eventlocatie. Samen met onze licht & geluid leverancier Orion creëerden we een vette ambiance door middel van de nieuwste technieken op gebied van licht. Want zeg nou zelf. Wie wil niet zulke gave licht features tijdens zijn of haar event?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

KRUIP IN DE HUID VAN EEN HIJSKRAANMOBIELLIST!

Gedurende de feestavond zorgde de band Flame voor een muzikale invulling. De hijskranen fungeerde niet alleen als decoratie, maar men kon ook middels een VR bril tijdelijk in de huid kruipen van een kraanbestuurder. Hierdoor konden de personeelsleden die niet op de 'werkvloer' werken ook eens ervaren wat hun uitvoerende collega's dagelijks meemaken #bonding. Een groot succes! Onze cartoonist tekende er wat af op zijn bierfiltjes en voor wie nog een gepersonaliseerde hardcopy herinnering wilde hebben, stond de BARKAS B1000 photobooth klaar. Genoeg belevenis dus!

BENIEUWD NAAR DE TIPS & TRICKS VOOR UW PERSONEELSFEEST?

In ons whitepaper over personeelsfeesten lees je de belangrijkste tips & tricks om het maximale uit jouw personeelsfeest te halen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw personeelsfeest? Desny denkt graag met je mee over de juiste invulling van jouw personeelsfeest zodat deze het gewenste resultaat oplevert.  

Desny Steijnis - Event Advisor | 085-1053333

LEES DE WHITEPAPER OMTRENT PERSONEELSFEESTEN NEEM CONTACT OP

FULL SERVICE MAAKT HET VERSCHIL

Naast collega's die gespecialiseerd zijn in eventconcepten en uitvoer van evenementen, hebben we ook marketing & communicatie kennis in huis. Een van onze marketeers sprong bij in het voortraject. Contactmomenten kregen de juiste invulling. Een mailsysteem en aanmeldportal werden leidend in de communicatie. 

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld