MET KRACHT EN TROTS

Muzikaal personeelsfeest Wagenborg

Met kracht en trots

Stel je voor: een ijskoude winteravond in het hart van Groningen, waar glanzende kranen schitteren in de sneeuw, en een indrukwekkende industriële locatie wacht op de gasten van Wagenborg. Wij kregen de eer om deze nacht tot leven te brengen, een onvergetelijke ervaring te creëren voor 270 medewerkers en partners uit alle hoeken van het land. 

Aankomst en ontvangst 

Gasten werden hartelijk verwelkomd door de directie, waarna ze met een gepersonaliseerd bockbiertje en bijpassend Wagenborg Bockbierglas in hun hand de grote zaal in konden lopen. De zaal was feestelijk aangekleed in de Wagenborg kleuren, vlaggen en andere materialen. Vol trots konden de medewerkers hun partners laten zien bij wat voor geweldig bedrijf ze werken. Ook werden er foto’s van afgelopen jaar getoond op grote beeldschermen.  


Aftrap met Wagenborg Beats 

Het feest begon met een knal toen de Wagenborg Beats band het podium betrad, bestaande uit 20 getalenteerde personeelsleden. De energie was voelbaar, en het podium leek bijna te klein voor deze enthousiaste collega’s. Een knallend begin van de avond! 


 

Voeten van de vloer met de Black Tie Monkey Squad 

Na een heerlijke maaltijd nam de avond een opwindende wending met een optreden van de Black Tie Monkey Squad. Het podium kwam tot leven met hun dynamische performance, en het publiek werd meegesleept in de feestelijke sfeer die de band creëerde. Dit moment zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen. 

Afsluiter Q-Music het foute uur 

Om de avond in stijl af te sluiten, werd de zaal letterlijk op zijn kop gezet met Q-Music Het Foute Uur. Een mix van foute hits en feestelijke deuntjes zorgde ervoor dat niemand stil kon blijven zitten. De dansvloer vulde zich met lachende gezichten en uitgelaten danspassen, waarmee het evenement op een onvergetelijke manier werd afgesloten. 

Voordat de bussen weer klaar stonden om de medewerkers naar huis te brengen kon de late night snack natuurlijk niet ontbreken!  

Event Adviseurs
OOK EEN PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Luit en Jinke denken graag mee over de mogelijkheden om ook voor jouw bedrijf een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren! Zij steken graag hun handen uit de mouwen om een creatief en uniek concept neer te zetten.

Benieuwd hoe zij invulling zouden geven aan jouw event?


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.