VMI FESTIVAL WEEKEND

GROOTS JUBILEUMFEEST VOOR EEN GROTE SPELER

VMI vierde twee dagen feest en dat hebben we geweten! Het weekend van de medewerkers van VMI stond zowel op vrijdag als op zaterdag in het teken van het VMI Festival. VMI is wereldwijd actief en ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert high-tech machines voor banden, rubber en blik. 

Bij zo'n grote organisatie hoort dan ook een groots feest en dat is er gekomen!  Op vrijdag en zaterdag waren er verschillende gelegenheden voor de werknemers om lol te maken met elkaar, maar ook met familie van de medewerkers. De medewerkers en familie konden op een ongedwongen en ontspannen manier kennis maken met de organisatie en kanten van hun collega's ontdekken die ze nog niet eerder hebben gezien!

VAN HUISKAMERFEEST TOT FEESTTENT

Collega’s en hun partners werden feestelijk ontvangen op de rode loper. Hier werd er voor de fotowand een prachtige foto gemaakt en konden zij doorlopen naar de zaal waar ze een lekkernij ontvingen.

De avond bood voor iedere bezoeker wat wils. Zo was er het hoofdpodium waar de band Hot Town optrad! Een show vol met entertainment en interactie. De bezoekers die even genoeg hadden van alle drukte konden zich terugtrekken in de VMI lounge area. Daarnaast konden de gasten zich even helemaal laten gaan in de Silent Disco op hun favoriete hits. Voor de bezoekers met last van heimwee was er de VMI@Home area. Deze ruimte bood een rustige sfeer met een mix van een huiskamer en een café, waar de bezoekers konden genieten van onder andere een band en een potje tafelvoetbal.

Als kers op de taart was er een verrassingsact. Namelijk een water en vuurshow! Een spectaculaire show die de avond nog onvergetelijker heeft gemaakt! 

VMI FAMILIEDAG

De zaterdag stond volledig in het teken van Familie. Medewerkers kwamen samen met hun familie op het VMI Festival. Voor de kinderen was er een kids corner aanwezig waar ze geschminkt werden, en was er een kleurhoek waar de mooiste tekeningen werden gemaakt.

Voor het hele gezin was er de VMI Challenge Tour. Een ware speurtocht over het bedrijfsterrein van VMI Group. Tijdens de tour leerde iedereen op een speelse manier steeds wat meer over het bedrijf.

Tot slot werd er bij een green screen een familiefoto gemaakt. Deze konden de bezoekers meteen meenemen als aandenken aan hun geslaagde weekend!

MEER WETEN OVER DIT TYPE EVENT?


MEER INFORMATIE

Event Adviseurs
... OF VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Onze Event Adviseurs Luit en Jinke denken graag op professionele, maar ook zeker creatieve, wijze mee over hoe ze jouw idee om kunnen zetten in een onvergetelijk event!

Niks is voor hen te gek. Zij gaan dan ook graag verder dan de verwachting! 

Samen met ons een uniek en onvergetelijk event organiseren?


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

ONTDEK ONZE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld