EEN GEPERSONALISEERDE KEVER RALLY

Een gepersonaliseerde coronaproof rally

De UWV Hengelo/Zwolle rally, een live event wat volledig in het teken stond van teambuilding. In tweetallen vertrokken de teams in de kleurrijke kever cabrio’s. Gedurende de rally zijn er veel actuele topics onder de aandacht gebracht.

GEPERSONALISEERDE RALLY

Om de medewerkers van het UWV Hengelo/Zwolle toch met elkaar te verbinden, werd er een gepersonaliseerde rally uitgewerkt. Een goede combinatie van entertainment en educatie om te komen tot verbinding.

HOE GOED KEN JIJ JE COLLEGA'S?

In de dagen voordat de rally begon, mocht iedereen een kinderfoto insturen. Ook mochten alle werknemers hun grootste blunder en fobie met ons delen. Met al deze informatie gingen wij aan de slag om een roadbook te maken. In het roadbook kwamen middels vraag en antwoord alle persoonlijke topics van de medewerkers aan bod. Een bijzondere manier van het beter leren kennen van je collega’s!

1

team als terechte winnaar, gefeliciteerd!

432

kilometer is er in totaal afgelegd met de kevers

58

gepersonaliseerde vragen zijn opgenomen in het roadbook

DANSEN IN DE KEVERS

Bij het startpunt ontving iedereen een mand vol lekkers voor onderweg. Op de route waren verschillende stops waar spellen werden uitgevoerd. Zo is er gelachen tijdens het blind inparkeren en gedanst in de kevers tijdens de silent disco. Ter afsluiting is er genoten van een heerlijke hamburger van de Green Egg. En dan rest er nog één vraag; wie is de winnaar en kent zijn collega’s het beste?


WIL JIJ OOK HET TEAMGEVOEL TERUGBRENGEN? 

Het was een geslaagde middag en het doel om te verbinding is zeker geslaagd! Lijkt het jou ook leuk om weer eens een live event te organiseren? Wij maken alle events op maat en volledig naar jouw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen doen we er alles aan om jouw event te realiseren.

BEKIJK ONZE ANDERE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.