OVER EVENT CREATORS

ONS DOEL? JOUW ZAKELIJK SUCCES!

EVENT CREATORS CREËERT

Event Creators creëert feest, beleving, plezier en resultaat! Wij geloven dat evenementen een fantastisch middel zijn om een grote verscheidenheid aan vraagstukken aan te pakken. 

En dat geloven we niet alleen, dat hebben we ook aangetoond! Met onze evenementen hebben we het personeelsverloop binnen organisaties doen afnemen en hebben we nieuwe medewerkers geworven. We hebben ook succesvol producten in de markt gezet en imago's van organisaties ten aanzien van hun doelgroep en omgeving verbeterd. Bovendien creëren we op elk evenement altijd impact, een boodschap komt op geen enkele andere manier zo krachtig over als bij een event.

Samen doen we er alles aan om succesvolle events neer te zetten en doelstellingen te behalen. Altijd een stap extra en elke keer de lat weer iets hoger. Onze missie: samen met onze klanten doelen behalen om zakelijk succes te realiseren!

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Witzand Bouwmaterialen Event
Event Creators Wie Zijn Wij


ONZE HISTORIE

De basis van Event Creators werd in de jaren '70 gelegd door oprichters Harrie & Hannie Droste. Zij startten met het organiseren van kleinschalige (thema)feesten en tuinbeurzen. De liefde voor evenementen en het organiseren ervan bleef groeien en mondde uit in een professioneel eventbureau met eigen locatie in hartje Twente en een scala aan tuinbeurzen in Duitsland. Het enthousiasme, lef en de ambitie van de oprichters zijn diep verweven in onze bedrijfsvoering.  Team Event Creators

EXPERTISE ALS BASIS VAN SUCCES

Verwachtingen kweken is leuk, ze overtreffen de échte uitdaging! Dat lukt alleen als je én het lef hebt om de lat hoog te leggen én de expertise om de belofte waar te maken en verbinding te creëren, want dat is de basis van een event. 

Vanuit deze verbinding ontstaat kracht, creativiteit en lef om dingen te doen waar anderen alleen maar over durven te dromen. Daarmee maken we het verschil tussen: 'Het was heel leuk' en 'Het was geweldig!!!'.

Event Creators heeft alles in huis om verbinding te creëren. Met alle vaste krachten en oproepkrachten brengen we een geweldige mix van ervaring, expertise, ambitie, lef en energie! 

We werken met een sterk team van 25 vaste krachten met elk hun eigen expertise. Allemaal leven ze de visie van Event Creators. Het vertrouwen van jou als klant vinden we nooit vanzelfsprekend.

Royal Sens bedrijfsfeest | Event Creators

ONS GEHEIM? ONZE UNIEKE AANPAK!

Met onze unieke aanpak hebben we al voor honderden bedrijven resultaat behaald. We werken hierbij volgens onze eigen OnTrack methode. Hierbij zetten we jouw vraagstukken gestructureerd om in een traject waarin precies de juiste doelstellingen, doelgroepen en indicatoren worden geïdentificeerd om jouw event en het traject eromheen invulling te geven. Dit zorgt ervoor dat we voorafgaand en na afloop van het event precies kunnen meten wat het effect van jouw event is geweest!

Maar elk bedrijf is uniek en daarom is er in deze methode meer dan genoeg ruimte voor invulling vanuit jouw eigen organisatie!  In een aantal sessies vragen we je het hemd van het lijf. De input die we krijgen, werken we uit in een campagne en de OnTrack methode draagt bij aan een resultaatgerichte aanpak. 

Weten welke resultaten je kunt behalen met events? Bekijk onze diensten!

DIENSTEN

Team Event Creators | Jinke
MEER OVER ONS WETEN?

Jinke gaat graag eens met je in gesprek! Hij vertelt je graag hoe wij met onze expertise en ervaring een bijdrage kunnen leveren aan jullie zakelijke succes! Jinke is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jinke Mulder - Event Advisor | 085-1053329

VERTROUWD DOOR MEER DAN 500 BEDRIJVEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld