REGGEBORGH

EEN EVENT VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

Voor Reggeborgh hebben wij een spectaculair personeelsevent mogen organiseren. Dit event bestond uit een verzorgd en inspirerend programma dat in het teken stond van gezelligheid, trots, innovatie en duurzaamheid.

PROEVEN VAN INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

De dag werd geopend met een heerlijk lunchbuffet. Daarna werd het startsein gegeven voor de Reggeborgh Challenge. Die begon met een serie interessante workshops waaronder: drone vliegen, paarden mennen en bamboe bouwen. En ging verder met een ontdekkingsreis door het prachtige Twentse landschap. In groepjes gingen medewerkers op pad per Tesla, BMWi8 of elektrische scooter. Gezamenlijkheid en duurzaamheid troef dus! Om nog een tikkeltje meer innovatie te proeven en inspiratie op te doen, was er een leerzame stop bij het Technisch Medisch Centrum op de UT.


PARTY TIME 

Tussen alle activiteiten door is uiteraard iedereen royaal voorzien van koffie, thee en andere lekkernijen. En eenmaal teruggekeerd op het beginpunt genoten alle gasten van een overheerlijk BBQ diner-buffet. Daarna… was het feest! Een onvergetelijke avond, met een fantastische band.

3

verschillende duurzame voertuigen om het prachtige Twentse landschap te ontdekken

14

groepen maar liefst namen deel aan de Reggeborgh Challenge

5

verschillende activiteiten om verbinding te creëren

EVENT MET RENDEMENT

De vraag en wens van onze opdrachtgevers staan altijd centraal. We gaan daar uitgebreid over in gesprek en vragen klanten het hemd van het lijf. Vervolgens gaan we aan de slag en ontwikkelen we een doordacht plan met glasheldere én aansprekende doelen. Die meten we aan het eind. Zodat de klant ziet wat er is bereikt en wij zien wat we een volgende keer kunnen verbeteren. Uit elk event, hoe goed het ook ging, kun je verbeterpunten halen die het mogelijk maken om de volgende keer de lat nog hoger te leggen!


Heb jij een bedrijf en ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou zouden kunnen organiseren? Neem eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

BEKIJK ONZE ANDERE CASES

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld