THUIS BIJ RATIONAL

THUIS BIJ RATIONAL

Rational grootkeukentechniek opende een nieuw pand. Een bijzondere en grote gelegenheid. Een opening van een nieuw pand is uniek en dat mag goed gevierd worden!

Het feest stond geheel in een winters thema, passend bij de decembermaanden. Bij binnenkomst werd er heerlijke warme chocolademelk en glühwein aangeboden. Nadat alle gasten waren gearriveerd werden ze door de directie met een welkomstwoord toegesproken.

VAN ALLES IN HUIS!

De opening ging van start en gasten werden in groepen door het nieuwe pand geleid. Tijdens de rondleiding kregen zij te zien wat Rational allemaal in huis heeft en hoe het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. 

Na afloop van de rondleiding werden de gasten begeleid naar de begaande grond. Hier was de hal volledig ingericht voor feest! Diverse foodtrucks met heerlijke gerechten, fantastische verlichtingen . De foodtrucks waren enorm divers van oliebollen tot aan sushi, er was voor iedereen wat te verkrijgen.

ACTIVITEITEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Voor jong en oud waren er verschillende activiteiten op locatie. Voor de kinderen was er een kerstman aanwezig en zij ontvingen een persoonlijk cadeautje. Ook konden zij kerstkoekjes bakken en versieren. Voor de dames was er een make up workshop verzorgd door een bekende Nederlandse visagist. De heren konden de strijd tegen elkaar aan gaan in de reuzevoetbaltafel.

Om helemaal in het winterse thema te komen kon er door middel van een 3D bril verschillende kijkjes genomen worden in verschillende (fictive) werelden. Zo konden de gasten een kijkje nemen in de wereld van de kerstman en konden de echte waaghalzen zich wagen op de zwarte piste!

OOK EEN OPENING TE VIEREN?

Maak eens een praatje met Luit!

Elke opening uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Luit gelooft dan ook niet in standaard pakketten. 

Wij organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie opening te vieren. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van de opening van jullie nieuwe pand!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld