WINTER WONDERLAND

DRUKWERKDEAL

WINTER WONDERLAND @ DRUKWERKDEAL

IDYLLISCHE LOCATIE

‘Walking in a Winter Wonderland..’ De kersthit kwam afgelopen december tot leven in een idyllisch kerkje bij Wilp. Drukwerkdeal benaderde ons om mee te denken in de organisatie voor een personeelsfeest met een winters tintje. Het sfeervolle Dorpskerkje te Wilp (nabij Deventer) werd door Event Creators omgetoverd tot een winters paleis. Saamhorigheid, persoonlijk en trots moesten op deze avond de boventoon voeren. Het bedanken van het personeel voor de inzet van afgelopen jaar stond centraal. 

IJSKOUDE PROSECCO

Zodra de gasten arriveerden tegen de schemering, was het voelbaar… dit gaat een betoverende avond worden. Aan de rand van het dorpje Wilp, staat een klein monumentaal kerkje, welke exclusief voor onze klant was afgenomen. Feestelijke versieringen, glinsterende lichtjes en ijskoude prosecco’s drinken onder een kerstboom. Winter Wonderland bracht de medewerkers van Drukwerkdeal op een sfeervolle wijze samen.

“De begeleiding op dag zelf was top, de werknemers van Event Creators waren erg behulpzaam en gaven gelijk het gevoel dat het goed kwam zodat wij ons konden voorbereiden op een leuk feest”.

WINTERS PICK&GO BUFFET

Gedurende de avond werd er door onze culinaire entertainers een Winters Pick & Go buffet gepresenteerd, waar de gasten zelf de lekkerste gerechtjes af konden halen. Interactie met andere medewerkers werd hierdoor op een speelse manier toegankelijk gemaakt. Oma’s snert, broodjes Unox, mini stamppotjes boerenkool en in stikstof gemaakte ijslolly’s maakten het tot een winters geheel.

WAAR IS DAT FEESTJE?

Voor het entertainment tijdens de avond stond de band Karambam Triple XXX in de spotlights. Drie knotsgekke heren speelden het dak eraf! Humor, verzoekjes, snelle medleys… verzin het maar en zij spelen het. Na al dat dansen hadden de gasten wel wat lekkere trek gekregen. Onze FEBO snackwand zorgde voor tevreden gezichten nadat de innerlijke mens voorzien was van een puntzak frites en diverse heerlijke warme snacks. Middels dit personeelsfeest werd het ‘feel good gehalte’ bij de medewerkers vergroot en hebben we de gasten trots gemaakt dat ze onderdeel zijn van Drukwerkdeal. Co-creatie staat bij Event Creators centraal, samen met de opdrachtgever creëren we ideeën en oplossingen die tegemoet komen aan de wensen en kaders. We kijken terug op een sfeervol feest!

Team Event Creators | Maarten
VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU!

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Maarten is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Maarten Verver - Event Advisor | 085-1053333

KLANT
BEOORDELING

9
PROGRAMMA
9
BEGELEIDING
9
CATERING
8
ACTIVITEITEN
8
INVESTERING

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld