CELEBRATING 100 YEARS OF THALES NETHERLANDS

THALES NEDERLAND

EEN MEMORABEL JUBILEUM VOOR THALES NEDERLAND

In het kader van het 100-jarig bestaan van Thales Nederland werd een volledig event- en campagnetraject opgezet. Thales is wereldwijd een grote speler op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. De Nederlandse tak van het bedrijf met grote vestigingen in Hengelo en Huizen organiseerde aansluitend bij de campagne meer dan tien evenementen door het gehele jaar heen. De gehele campagne was gericht op verschillende doelgroepen, te weten: medewerkers en familie, klanten en relaties en gepensioneerden. In deze case vertellen we je meer over het personeelsfeest en het relatie event dat georganiseerd werd voor Thales Nederland!

EEN SPETTEREND PERSONEELSFEEST


Een 100-jarig bestaan, dat moet natuurlijk goed gevierd worden! Op 1 juli 2022 vond het personeelsfeest voor alle medewerkers van Thales Nederland plaats. Het feest vond plaats op de locatie waar het bedrijf in 1922 werd opgericht: De Hazemeijer-fabriek in Hengelo. Bij binnenkomst ontvingen gasten een gepersonaliseerd (en overheerlijk) Thales biertje!

Tijdens het event konden medewerkers zich vermaken in de lounge area, de speciaalbierbar, het Oyfo museum en het Silent Thales café, waar de DJ de Thales top 100 draaide. Daarnaast konden de gasten genieten van overheerlijke verse gerechten uit de verschillende foodcorners op het terrein.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW JUBILEUM? DOWNLOAD DE BROCHURE!

DOWNLOAD

VIP EVENT OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE 


Op 1 september 2022 werden de relaties van Thales Nederland feestelijk ontvangen in Het Scheepvaartmuseum. Een schitterende locatie aan het Amsterdamse water waar ook de het roeiteam van NEDurance aanwezig was. Zij maken zich hard voor schone oceanen, een maatschappelijk doel dat Thales ook steunt. De gasten werden ontvangen in de Ruytenkamer, waar ze konden genieten van een heerlijk diner, toespraken en entertainment.

Na de eerste gang van het heerlijke diner nam een wetenschapsjournalist, wiskundig en hoogleraar wetenschapscommunicatie plaats op het podium. Haar toespraak met essentie: "100 jaar technologie en communicatie" maakte veel indruk. Het doel van haar toespraak was om mensen op nieuwe manier naar deze onderwerpen te laten kijken.

Muzikale ondersteuning op werd verleend door middel van een vleugelpiano terwijl de volgende gang werd geserveerd.

Na het slotwoord werden de gasten verzocht zich te verplaatsen naar de kamer Van Heemskerck. Hier was de gelegenheid om na te praten en ontvingen zij hun heerlijke nagerecht.

OOK EEN JUBILEUM TE VIEREN OF BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Onze Event Adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie in jullie jubileumjaar. Onze adviseurs hebben tientallen jubileumtrajecten verzorgd en weten als geen ander hoe ze events zo effectief mogelijk kunnen inzetten om jullie doelstellingen te behalen!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

SFEERIMPRESSIE

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld