ONTRACK

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW EVENEMENT

ONTRACK, HET COMMUNICATIEMODEL WAARMEE JIJ RESULTAAT BEHAALT!

Met passie en professionaliteit creëren wij de mooiste momenten, maar Event Creators gaat verder dan dat, want een sterk event omvat niet alleen het moment zelf. Om écht resultaat te halen, is er een strategie nodig. Die strategie ontwikkelen we met behulp van ons OnTrack model!

OnTrack is een speciaal ontwikkeld communicatiemodel dat je in enkele stappen kan inzetten om jouw bedrijfsevenement(en) optimaal te benutten. Een event heeft namelijk pas écht impact, wanneer het onderdeel is van een groter geheel. Daarmee bedoelen we dat een event veel meer kan opleveren dan enkel blije bezoekers wanneer er een strategie rondom het event ontwikkeld wordt. Deze strategie bepalen we samen met jou in enkele sessies, waarna wij dit vertalen naar een duidelijke en overzichtelijke strategische planning! 

OnTrack maakt het mogelijk om meerdere contactmomenten voor, tijdens en na het event strategisch in te zetten om de doelen van jouw bedrijf of organisatie te behalen met behulp van events!

MEER INFORMATIE

KRIJG INZICHT IN JE DOELGROEPEN

KRIJG INZICHT IN JE DOELGROEPEN

FOCUS OP DE DOELSTELLINGEN

FOCUS OP DE DOELSTELLINGEN

PLAN CONTACTMOMENTEN & KANALEN

PLAN CONTACTMOMENTEN & KANALEN

CREËER MEETBAAR RESULTAAT

CREËER MEETBAAR RESULTAAT

WELKE DOELSTELLINGEN KAN IK BEHALEN MET ONTRACK?

Met OnTrack kun je een grote verscheidenheid aan doelstellingen behalen. Denk aan: omzetstijging, een hogere medewerkerstevredenheid, een sterker zakelijk netwerk of meer werknemers/klanten werven. Tijdens strategische sessies bepalen we jouw doelstellingen en geven we invulling aan het model. Tijdens deze sessies worden de verschillende doelgroepen, doelstellingen en contactmomenten bepaald om zo voor maximaal resultaat te gaan.

Wat dit model zo uniek maakt, is dat het ook vijf aansluitende tools heeft die elk kunnen helpen om de effectiviteit van jouw event te stimuleren of om het nog efficiënter te organiseren. Denk hierbij aan het effectief inzetten van data met Tracking of het aanpassen van jouw event aan de behoeften van de bezoeker met Event Login en Event Access. Daarnaast is het mogelijk een campagnemanager in te zetten die helpt focus te houden op de taken en doelen die voor de campagne gesteld zijn!


WAAROM KIEZEN VOOR ONTRACK?

EFFECTIEF EN RESULTAATGERICHT

Door middel van OnTrack behalen wij maximaal resultaat bij alle doelgroepen. Zowel voor, tijdens als na jouw evenement 

STEL DOELEN EN BEHAAL ZE

Een evenement kan meerdere doelen hebben. Met het OnTrack kun je een strategische planning maken waarin alle doelen zijn opgenomen zodat je focus houdt op alle doelen!

TOTAALPAKKET

Met een totaalpakket van vijf aansluitende tools verzorgen wij jouw evenement en gaan we voor een effectief en efficiënt verloop met maximaal rendement voor jouw bedrijf.

MEER OVER DE TOOLS

Team Event Creators | Luit
MEER WETEN OVER ONTRACK EN HOE HET JOUW BEDRIJF KAN HELPEN?

Onze Event Adviseurs staan voor je klaar!

Zij hebben de afgelopen jaren tientallen evenementen georganiseerd aan de hand van het OnTrack model en weten als geen ander hoe ze een traject kunnen opzetten waar jouw vraagstuk of doelstelling mee wordt aangepakt! Benieuwd hoe ze dat doen? 


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

DEZE KLANTEN HEBBEN HUN DOELEN BEHAALD MET ONTRACK

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.