Expeditie VWT

VolkerWessels Telecom Online Event

Het kerstevent van VolkerWessels Telecom stond volledig in het teken van verbinding! Ruim 2000 kijkers schakelden in voor de online show, live vanuit het Flow Houthavens gebouw in Amsterdam. Vanuit alle vestigingen en alle streken van het land werd op deze manier een fantastisch alternatief op poten gezet voor het normale kerstevenement wat normaal door VolkerWessels Telecom wordt georganiseerd op een centrale en makkelijk bereikbare locatie. Normaal levert dit een volle zaal op, ditmaal leverde het een show genaamd Expeditie VWT op, en dat is zeker voor herhaling vatbaar!

VERBINDING DOOR HERKENNING

Wido Van de Mast, Algemeen Directeur van VolkerWessels Telecom, maakt iedere dag een vlog voor zijn collega's. Dit zorgde ervoor dat veel van de kijkers écht het gevoel hadden dat zij hun directeur persoonlijk kenden terwijl ze hem wellicht nog nooit in persoon hebben gezien. Dit is één van de vele voorbeelden van dit evenement die voor verbindinging zorgden!

Het online event was volledig voor en door VolkerWessels Telecom, wat voor nog meer herkenning en verbinding zorgde. Zo was er een razende reporter, gespeeld door een medewerker, waren alle gastsprekers medewerkers van het bedrijf en was er zelfs een gastoptreden van een medewerker van VolkerWessels Telecom! Bovendien waren zelfs collega's uit India van de partij!

Bekijk hiernaast de aftermovie, met dank aan Studio Mad voor het fantastische beeld en geluid!

1500

Is het aantal aanmeldingen wat met ons aanmeldsysteem is verwerkt

2000

Kijkers keken er uiteindelijk mee naar Expeditie VWT

11

Vestigingen vanuit alle hoeken van het land werden online verbonden.

EEN KERSTEVENT VOL ENTERTAINMENT EN AFWISSELING

Dat het event bomvol zat met allerlei interessante en vermakelijke activiteiten, is zeker geen overstatement. Zo was er naast de razende reporter en gastzanger ook ruimte voor live interviews, een quiz en een wensboom. Dit zorgde ervoor dat de live show afwisselend en vermakelijk was. De wensboom hing vol met wensen van alle medewerkers. Deze wensen konden makkelijk verzameld worden met ons eigen aanmeldsysteem, dit maakte het aanmelden niet alleen efficiënter, maar ook vermakelijker tijdens de show. De studio werd opgedeeld in drie settings, zo werd de quiz gehouden aan de biljarttafel, werd de talkshow gevoerd aan de grote centrale tafel en was er een podium met een vier meter hoge kerstboom voor het gastoptreden. Dit voegde letterlijk en figuurlijk een extra dimensie toe aan de live show.

Ook werd digitalisering binnen het bedrijf nog maar eens gestimuleerd met deze online show en was er voor ieder wat wils. Al met al was dit een geslaagd event en ziet het bedrijf zeker de voordelen er van in. Honderden werknemers hoeven op deze manier niet meer lange afstanden te rijden om toch verbonden te blijven met het bedrijf. En dát is precies de kracht van een online event!


BEKIJK ONZE ANDERE CASES

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld