MERKLANCERING

LIVE COMMUNICATIE GEEFT JOUW MERK LADING

WAAROM EEN EVENT ORGANISEREN VOOR EEN MERKLANCERING?

Een nieuw merk in de markt zetten? Organiseer een event voor jouw merklancering! Door het organiseren van een live evenement prikkel je alle zintuigen en creëer je een ervaring bij jouw merk. Zo onderscheidt jouw merk zich van de rest!

Laat tijdens jouw merklancering je doelgroep, potentiële klanten en relaties je merk ervaren en verbind ze tegelijkertijd aan jouw bedrijf. Om die ervaring bij jouw merk compleet te maken denken wij graag met je mee! 


Merklancering | Event Creators
25 SPECIALISTEN & EXPERTS

25 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

Reiger Merklancering | Event Creators

HOE WORDT JOUW MERKLANCERING SUCCESVOL?

Wij gaan verder dan de verwachting, ook als het gaat om het lanceren van jouw merk. Event Creators organiseert niet alleen het live moment, wij denken met je mee hoe wij middels een doordachte strategie je merk in de markt kunnen zetten. Onze specialisten en experts helpen je met het vaststellen van je doelstellingen, het peilen van de wensen van je doelgroep en vertalen van je identiteit naar het event. Zo tillen wij je merk(lancering) naar een hoger niveau!

Team Event Creators | Luit
JOUW MERKLANCERING OPTIMAAL?
Luit is Event Advisor bij Event Creators. Hij staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld