KENNIS EVENTS

BRENG JOUW BOODSCHAP OVER ZONDER RUIS

BRENG DE BOODSCHAP KRACHTIG OVER DOOR MIDDEL VAN EEN KENNIS EVENT!

Een kennis event, zakelijk event of congres kun je inzetten om dichter bij je doelgroep te komen en je boodschap krachtig over te brengen, met minimale ruis of informatieverlies.

Om kennisoverdracht te bevorderen, zowel intern als extern, is persoonlijke aandacht nodig. Kennisdrager en de kennisvrager moeten met elkaar in contact komen. Een event is hierin het meest geschikt omdat het in tegenstelling tot traditionele communicatiemiddelen en kanalen juist het risico op ruis en afhakers verkleint.

MEER INFORMATIE NEEM CONTACT OP

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 BETROKKEN EXPERTS

40 BETROKKEN EXPERTS

Gouden Giraffe Nominatie

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

HOE CREËER JE RENDEMENT MET EEN KENNISEVENT?

De juiste informatie overbrengen bij de juiste doelgroep, het klinkt simpeler dan het is. Verkeerde kanalen en ruis kunnen het overbrengen van de boodschap in de weg staan. Bij Event Creators helpen we je in een directe setting en met de juiste boodschap contact te maken met jouw doelgroepen. Door kennis te delen door middel van events creëer je een band met je doelgroep en kun je verschillende branches met elkaar in verbinding brengen. 

De invulling van jouw kennisevent hangt af van jouw doelstelling. Wil je een gedragsverandering realiseren of wil je jouw doelgroep naar aanleiding van een fusie samenbrengen? In die zin begint een succesvol kennisevent dus bij jezelf.

Invulling geven aan een zakelijk event als deze begint met het opstellen van doelen en het in kaart brengen van de doelgroep om vervolgens tot een concept te komen dat impact maakt en resultaat behaalt. Samen met jou kijken wij graag naar een juiste, optimale invulling voor het overdragen van kennis, dit kan een interactief event in een feestsetting zijn maar ook een congres of seminar!


Team Event Creators
MEER WETEN OVER KENNIS EVENTS OF HEB JE GEWOON EEN VRAAG?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs! Geen enkel kennisevent is hetzelfde en ieder event vraagt om bijzondere aandacht. Wij geloven dan ook niet in standaard pakketten. Bij Event Creators organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement om jullie gasten kennis over te dragen. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie kennisevent.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.