IN DE SPOTLIGHT MET JE JUBILEUM!

Blog

Geplaatst op Tuesday 24 October

90 jarig jubileum Safan Darley

JUBILEUM MET EEN DOEL

Een jubileum zonder doel kan voelen als een spectaculaire show zonder enige betekenis. Ja, je gasten zullen genieten van het spektakel maar als organisator wil je meer bereiken dan alleen vermaak. Het opstellen van een duidelijk doel en het bedenken van relevante events helpt je organisatie te groeien. We hebben daarom vast een aantal doelen op een rijtje gezet:


NAAMSBEKENDHEID

Soms is het juist van cruciaal belang om in het middelpunt van de belangstelling te staan, vooral tijdens een jubileumjaar van jouw bedrijf. Een jubileum biedt namelijk de perfecte gelegenheid om in de spotlights te staan, en die aandacht kan leiden tot aanzienlijke toename in naamsbekendheid.

Zoals het meerdaagse event wat we hebben georganiseerd ter ere van het 90 jarig jubileum van Safan Darley

 

PERSONEELSBINDING

Een jubileumjaar is een mooi moment om je medewerkers extra in het zonnetje te zetten en de betrokkenheid te vergroten. Het uitgelezen moment om uit te pakken met een personeelsfeest, of open dagen te organiseren waarin medewerkers vol trots hun werkplaats kunnen tonen.Om het jaar nog specialer te maken kan je uitpakken door het hele jaar door extra aandacht te geven aan je medewerkers met kleinere events en activiteiten.

Lammerink zette hun personeel uitgebreid in het zonnetje met dit geweldige jubileumfeest in Hemelum!

Personeelsfeest Lammerink
Personeelswerving event Beens-groep

PERSONEELSWERVING

Gebruik je jubileum als springplak voor een nog succesvollere toekomst. Kijk naar wat je bedrijf allemaal nog zou kunnen bereiken de komende jaren. Zijn er nog posities waar je nieuw talent kan gebruiken? Zet een jubileumevent met als doel personeelswerving in om op een innovatieve manier nieuwe talenten aan te trekken. Op deze manier zien zij meteen het succes van jouw bedrijf en hebben ze een goede binnenkomer.

Zoals de open banen dagen die we hebben georganiseerd voor de beens-groep

KLANTENBINDING

Een jubileum is niet alleen een mijlpijl voor je bedrijf en personeel, maar ook een unieke kans om de banden met je klanten te versterken. Laat zien dat het binnen jouw bedrijf niet alleen om omzet draait, maar dat je ook waardering hebt voor de opgebouwde relaties. Dus vier je jubileum en betrek je klanten, want samen met hen bouw je aan een gedeelde toekomst.

Voor P&K organiseerden we deze spectaculaire open dag voor klanten, familie & overige relaties!

Klantenbinding P&K
Wacht dus niet langer en regel vandaag nog die spotlight voor jouw jubileum!

Onze adviseurs hebben de afgelopen jaren honderden jubilea georganiseerd met uiteenlopende doelen. Elk bedrijf is uniek en daarom geloven we ook niet in standaard concepten of pakketten. 

Wat je vraagstuk ook is, onze Event Adviseurs helpen je graag met jouw vraagstuk en zorgen er samen met jou voor dat jouw event de identiteit en cultuur van jouw bedrijf of organisatie ademt!


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 IK WIL MIJN JUBILEUM VIEREN    ☎️ BEL ONS

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld