STUDENT MARKETING - COMMUNICATIE

STAGE/AFSTUDEREN

Vanaf september is er in ons team weer ruimte voor marketing- en communicatietoppers! 

Jij ondersteunt Britt in haar rol als Digital Marketeer. Deze functie is bij ons breed ingericht, maar wordt vooral ingezet om onze diensten goed vindbaar te maken via de juiste kanalen. We hebben heldere ambities en zoeken iemand die enthousiast wordt van het creëren van leads via digitale kanalen, het converteren van deze leads naar betalende klanten en van het vertalen van onze doelen naar een succesvolle onlinestrategie en effectieve campagnes.

Een groot deel van het werk van Lars bestaat uit het opstellen en bijhouden van de buyer persona’s van onze klanten. Wat houdt de doelgroepen bezig? Hoe willen ze aangesproken worden? Aan de hand van de customer journey die hij in kaart brengt en optimaliseert, weten jullie leads op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Om dit voor elkaar te krijgen, zetten jullie marketingcampagnes op. Je zet geschikte content (o.b.v. een helder contentplan/kalender) in op kanalen die aansluiten. Wordt het e-mailmarketing of advertising? Moet er blogmateriaal geschreven worden of heb je meer aan een video tutorial? Jullie bepalen wat de doelgroep nodig heeft om verder te komen in onze buyer journey.

Alles wat je inricht moet natuurlijk wel werken. Daarom presenteren jullie de resultaten van je campagnes op een overzichtelijke manier aan het management. Met dashboards laten jullie zien wat werkt en wat beter kan; hiervoor analyseren jullie relevante data uit bronnen als Google Analytics, Active campaign en Leadinfo. Je communiceert over het aantal leads, conversies en bezoekers en geeft gericht advies voor verbeteringen.

WAT WIJ ZOEKEN? 

Binnen ons stageteam is plek voor:

 • Social media lovers;
 • (Online) marketing kanjers;
 • Contentmakers
 • Tekstschrijvers
 • Audiovisuele mediamakers.

Vertel ons wat jij interessant vindt en wat je graag verder wilt ontwikkelen, dan bekijken we samen wat de beste plek voor jou is.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN?

 • Een warm welkom van ruim 40 enthousiaste Nederlandse en Duitse collega’s die samen intensief werken aan spraakmakende live en online events;
 • Wij leren je alles wat wij weten. Een stage bij Event Creators biedt je de kans zelfstandig aan de slag te gaan in een junior functie en je maximaal te ontwikkelen;
 • De kans om een mooi eindcijfer te halen voor jouw (afstudeer)stage; 
 • Een gezellig team vaste medewerkers, oproepkrachten en HBO stagiaires om mee te sporten, te borrelen en te feesten;
 • Een stagevergoeding;
 • Een werkplek met skippyballen, schommelstoelen en een geweldig uitzicht.


LAAT VAN JE HOREN!

Wil je meer weten, kom dan langs! Vul het formulier in of richt je sollicitatie of vraag rechtstreeks aan Rolien Wolters via personeelszaken@eventcreators.nl.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld