EVENT LOGIN

MEER DAN EEN UITNODIGING

EVENT LOGIN

Een succesvol evenement klopt van begin tot eind. Zoals in veel gevallen is een goed begin het halve werk. Maar ongemerkt ben je veel tijd kwijt aan het uitnodigen en registreren van je gasten, maar niet met Event Login! Een goed voorbereidingstraject vormt de fundering voor een soepele organisatie van je event. Met behulp van Event Login kun je de gasten alvast opwarmen voor jouw event en weet je precies hoeveel gasten je kunt verwachten.  Sterke communicatie tijdens het voortraject is de sleutel tot een succesvol event. Event Login biedt jou de mogelijkheid dit relatief eenvoudig te bereiken.

DE VOORPRET BEGINT MET EVENT LOGIN

DE VOORPRET BEGINT MET EVENT LOGIN

CREËER MEER BETROKKENHEID

CREËER MEER BETROKKENHEID

BRENG GASTEN HET LAATSTE NIEUWS

BRENG GASTEN HET LAATSTE NIEUWS

AANGEPAST AAN JOUW WENSEN

AANGEPAST AAN JOUW WENSEN

VOORBEREIDING EN AFSLUITING OP MAAT

Via een aanmeldpagina die volledig in de huisstijl van jouw organisatie of event past kunnen je gasten zich registreren voor je evenement. Aanmelden is mogelijk met bijvoorbeeld een e-mailadres of een personeelsnummer. Op die manier weet je precies hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn en kun je hier rekening mee houden.

Naast de praktische bruikbaarheid, biedt Event Login nog een mooie mogelijkheid. De tool kan ook ingezet worden om de gasten op te warmen met bijvoorbeeld een mooie promovideo en als kanaal om bijvoorbeeld extra informatie te verstrekken over het entertainment, de activiteiten, routebeschrijvingen en het vervoer. Met Event Login kun je bovendien eenvoudig en snel reminders en bevestigingen sturen naar de gasten. Het optimaliseren van de communicatie maakt het evenement voor alle betrokken partijen leuker en makkelijker!

Maar ook voor de afsluiting van je evenement komt Event Login nog van pas, via de tool kun je de gasten na afloop van het event bedanken en foto's en video's met ze delen van het evenement. Daarnaast kun je een enquête houden via Quest om te achterhalen hoe je gasten het evenement ervaren hebben en om te bepalen of jouw event de vooraf gestelde doelen heeft behaald!

Wil je het aanmeldproces voor jou en je gasten nóg makkelijker maken? Dan is de uitbreiding Event Access perfect voor jouw event!

MEER INFORMATIEZIJ ZIJN OVERTUIGD, JIJ OOK?

"Wij hebben voor ons event gebruik gemaakt van Event Login. Het is een ideale tool om te gebruiken in de aanloop naar het evenement. Het geeft duidelijkheid voor gasten, het is inzichtelijk voor de organisatie en het heeft een professionele uitstraling. Daarnaast scheelt het een hoop tijd en energie in de voorbereiding van de dag. Wat mij betreft een absolute aanrader!"

-Angela Timmer Brand Manager


"Event Login hielp ons om de nodige informatie over het event terug te vinden. De tool werkte erg fijn voor de organisatie van ons event, zeker omdat we rekening moesten houden met 100 werknemers! De tool was in de stijl van onze praktijk door middel van een persoonlijk welkomstwoord en ons bedrijfslogo, dat maakte de tool af."

-Edith van Petersen - De Graafschap Dierenartsen

Team Event Creators | Luit
WETEN HOE WE EVENT LOGIN VOOR JOUW EVENT KUNNEN INZETTEN?

Vraag het Jinke! Zij is altijd op zoek naar unieke invullingen van events en weet precies hoe ze de tools hierbij kan inzetten. Benieuwd wat ze voor jou kan betekenen?

Jinke Mulder - Event Advisor | 085-1053318

ONZE ANDERE TOOLS

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.