EVENTBUREAU

JOUW PARTNER OP HET GEBIED VAN EVENTS, LIVE COMMUNICATIE EN EVENTMARKETING

Thales Jubileumfeest

EEN EVENTBUREAU MET EEN DOEL

Wij zijn Event Creators en wij creëren. Wat creëren we dan precies? Zakelijke events met impact! Als eventbureau organiseren we niet zomaar leuke feestjes, maar bedrijfsevents waarmee we bedrijven kansen bieden. Kansen om te groeien, om de bedrijfscultuur te versterken of om zakelijke connecties te versterken. Het zijn zomaar wat voorbeelden van doelstellingen voor evenementen die we al ruim 40 jaar organiseren.

Deze doelstellingen behalen we op twee manieren: met gave events en met een plan! Dit klinkt heel eenvoudig en dat is het natuurlijk niet. Daarom hebben wij een groot aantal experts in dienst en werken we volgens ons eigen ‘OnTrack’ model. Dit is een model waarbij we vraagstukken van klanten meetbaar maken en de resultaten gebruiken om jouw organisatie te helpen groeien. Als evenementenorganisator helpen wij bedrijven groeien!

DE KRACHT VAN EEN EVENTBUREAU

Zakelijke evenementen zijn een unieke wijze om aandacht te geven aan je doelgroep en hen te bereiken. De kracht van live wordt steeds vaker benut om producten te lanceren, problemen op te lossen, verbinding te creëren en om de doelgroep te activeren. 

Graag denken wij met je mee om je zakelijke doelstellingen te realiseren door de inzet van events en campagnetrajecten. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van HR-vraagstukken, interne en/of externe problemen, verhogen van naamsbekendheid of het creëren van betrokkenheid. Weten wat voor evenementen we nog meer creëren? 

MEER INFORMATIE


Productlancering Melkmachine van DeLaval door eventbureau Event Creators
Event Adviseurs
BENIEUWD HOE WIJ JOUW EVENT KUNNEN INVULLEN?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk event is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie doelstellingen te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT WIJ CREËREN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld