EVENTBUREAU

JOUW PARTNER OP HET GEBIED VAN EVENTS, LIVE COMMUNICATIE EN EVENTMARKETING

EVENTBUREAU MET EEN DOEL

Wij zijn Event Creators en wij creëren. Wat creëren we dan precies? Zakelijke events met impact! Als eventbureau organiseren we niet zomaar leuke feestjes, maar bedrijfsevents waarmee we bedrijven kansen bieden. Kansen om te groeien, om de bedrijfscultuur te versterken of om zakelijke connecties te versterken. Het zijn zomaar wat voorbeelden van doelstellingen voor evenementen die we al ruim 40 jaar organiseren.

Deze doelstellingen behalen we op twee manieren: met gave events en met een plan! Dit klinkt heel eenvoudig en dat is het natuurlijk niet. Als evenementenorganisator helpen wij bedrijven graag!

NEEM CONTACT MET ONS OP

DE KRACHT VAN EEN EVENTBUREAU

Zakelijke evenementen bieden een unieke mogelijkheid om gerichte aandacht te vestigen op je doelgroep en met hen in contact te komen. Steeds vaker wordt de impact van live-evenementen benut om productlanceringen te realiseren, problemen op te lossen, verbindingen te smeden en de doelgroep actief te betrekken.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt:

  • Deskundigheid en Ervaring: Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om evenementen met precisie te plannen en uit te voeren. Wij begrijpen de subtiele nuances van zakelijke evenementen en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.
  • Creativiteit en Innovatie: Wij omarmen creativiteit en innovatie als kernprincipes bij het ontwikkelen van evenementen. Onze benadering is fris, origineel en gericht op het creëren van gedenkwaardige ervaringen die de verwachtingen overtreffen.
  • Alles in huis: Wat ons uniek maakt? Wij hebben alles al in huis! In onze ruime opslag in Weerselo hebben we prachtig meubilair, leuke activiteiten en zelfs een complete keuken klaarstaan om jouw event tot een succes te maken! Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers.
  • Maatwerk en Flexibiliteit: Elk evenement is uniek, en wij begrijpen dat. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw evenement.
Event Adviseurs
BENIEUWD HOE WIJ JOUW EVENT KUNNEN INVULLEN?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk event is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie doelstellingen te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT WIJ CREËREN

ZIJ ZIJN OVERTUIGD! NU JIJ NOG!

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.