RELATIEDAGEN

VERSTERK & ONDERHOUDT JOUW ZAKELIJKE BANDEN

Relatie Events Personeelsevenementen | Event Creators

WAAROM EEN RELATIEDAG ORGANISEREN?

Klanten die van het ene merk naar het andere merk springen, we kennen het allemaal. Door het organiseren van een relatiedag voorkom je dat. Tijdens een relatiedag kun je waardering laten blijken naar relaties waarvan je de band wil versterken of juist onderhouden. Deze relaties kunnen ook intern zijn. 

Een relatiedag is het perfecte moment om jouw relaties te bedanken voor hun loyaliteit. Dit kan ervoor zorgen dat in de toekomst zaken soepeler verlopen. 

MEER INFORMATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE WORDT JOUW RELATIEDAG EEN SUCCES?

Nadat jij hebt bepaalt wat je wensen zijn, wie je doelgroep is en wat je doelstellingen zijn kun je beginnen met de invulling van jouw event. Aan de hand van deze informatie creëren wij een relatiedag(en) of een campagne die hier volledig op aangesloten wordt en die jouw doelstellingen behalen. Alles wat wij creëren is hoogstpersoonlijk en volledig gebaseerd op je wensen en je relaties!

Onze experts weten precies wat wij kunnen bereiken met een relatiedag en vragen daarom in twee strategische sessies je het hemd van het lijf. Wij creëren niet zomaar events: wij zijn de creators van rendement.

Relatie Events Familiedag | Events Creators
Team Event Creators | Luit
OOK BENIEUWD HOE WIJ JOUW RELATIEDAG TOT EEN SUCCES MAKEN?
Stel je vraag aan Luit!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld