EVENT MARKETING

EVENTS + CAMPAGNES = SUCCES

HAAL ALLES UIT JE STRATEGIE MET EVENTMARKETING

Een event als losstaande gebeurtenis laat niet altijd de juiste indruk achter. Wij helpen je graag bij het integreren van evenementen in de marketingmix om écht impact te maken. Event marketing noemen we dit. 

Eventmarketing is in te zetten voor tal van vraagstukken. Met een event als marketingkanaal activeer en verbind je de doelgroep en investeer je in relaties. Zo kun je tijdens een event verschillende marketingdoelstellingen in één keer aanpakken. Maak jouw evenement ook onderdeel van je marketingstrategie voor optimale resultaten. Weten hoe we je hiermee kunnen helpen? 

MEER OVER ONZE WERKWIJZE NEEM CONTACT OP

VERSTERK JE STRATEGIE

VERSTERK JE STRATEGIE

BEREIK JE DOELGROEP EFFECTIEVER

BEREIK JE DOELGROEP EFFECTIEVER

BEHAAL JE DOELSTELLINGEN

BEHAAL JE DOELSTELLINGEN

DE KRACHT VAN EVENT MARKETING

Event Creators helpt bedrijven door middel van event marketing het maximale uit je evenement te halen. Samen met jou werken we aan de hand van de strategie van jouw bedrijf een strategisch plan uit. Met dit plan zorgen we ervoor dat jouw event niet enkel een losstaand moment is, maar ook op lange termijn resultaat oplevert en jou kan helpen je (marketing)doelstellingen te behalen!

Eventmarketing functioneert als een verlengstuk van jouw strategie om doelstellingen te behalen zoals het werven van nieuwe medewerkers, het creëren van een groter zakelijk netwerk of het in de markt zetten van een product. Met behulp van ons strategisch plan, OnTrack, ontwikkel je een (live)communicatie strategie op maat voor zowel het event als de doelen van jouw bedrijf!

MEER OVER ONTRACK

Team Event Creators | Adviseurs
BENIEUWD HOE WIJ EVENT MARKETING INZETTEN?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze Event Adviseurs zijn altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij jouw wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

DIT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS

WIJ ZETTEN EVENT MARKETING IN VOOR ONDER ANDERE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.