Kramp Open - Outside the box!

Open huis Kramp

PARTNERSHIP IN OPTIMA FORMA

Tijdens een driedaagse neemt Kramp zijn klanten, leveranciers en medewerkers mee in een unieke beleving op bedrijfslocatie. Met bijna 5.000 personen over de vloer creëerden we een Kramp Walhalla, die ook nog eens verbluffende resultaten opleverde. Van beursvloer naar feestzaal en van informeren naar entertainen. Het gebeurde allemaal tijdens Kramp Open. 


VAN VISUALISEREN KAN JE LEREN!

Wanneer er een opdracht binnenkomt voor ongeveer 5.000 man is het uiterst belangrijk om logistiek alles goed voor te bereiden. Voor onze klanten is het erg prettig om van ons te horen hoe wij dat kunnen bewerkstelligen. Het is nog prettiger als we ze visueel onze plannen kunnen laten zien. Onze 3D tekenaar Jetze visualiseert alles tot in de nauwkeurigheid. Hierdoor weten we precies wat wel of niet past en wat logistiek het meest optimaal werkt. Ook de klant krijgt gevoel bij het grote moment. Is het geen plaatje? 

VAN VISUALISATIE NAAR REALISATIE

Na maanden van voorbereiding, het egaliseren van het evenemententerrein en het selecteren van de klanten kon de opbouw beginnen. De onverwachte sneeuw, regen en kou lieten we gelukkig in onze koude kleren zitten. De tent werd voorzien van een beursgedeelte en een feestgedeelte. Een meterslange stellage gevuld met bedrijfsproducten van Kramp vormde de splitsing tussen de twee gedeeltes. De transformatie van visualisatie naar realisatie zie je hiernaast in een video. 

RENDEMENT IN DE TENT

Op de beursvloer kregen maar liefst 100 leveranciers van Kramp de kans om hun noviteiten en producten te presenteren. Dat Kramp Open ook voor de leveranciers één groot succes zou worden was een droom die uitkwam. Het leverde hen namelijk meer op dan hun jaarlijkse branche beurs. Ook de gasten gingen met voordelen naar huis. Tijdens de verschillende seminars voorzagen gastsprekers en experts van Kramp de gasten van nieuwe kennis. Voorafgaand aan het event konden de gasten aangeven of ze wouden deelnemen aan de (silent) seminars. Handig, want we wisten precies hoeveel personen we per seminar konden verwachten.

'Iedereen hielp mee en stond voor elkaar klaar. Zowel buiten in de kou als binnen achter de registratiebalie. Niets was teveel. We werden echt ontlast.' Rick ter Braak

ZEG, WAAR IS DAT FUIFJE?

Rondom de tent konden gasten zelf ervaren hoe de producten van Kramp werkten. Rijden met machines, kleding proberen, meedoen aan demonstraties, alles was mogelijk! ’s Avonds ging de volumeknop van de muziek omhoog. Het projectteam van Kramp vormde ‘Kramp Beats’ en gaf een spectaculaire openingsact op materialen van Kramp! De band The Black Tie Monkey Squad en de DJ maakten de feestavond compleet. KRAMP: DAAR KRIJG JE GEEN GENOEG VAN

Als afsluiting van de drie dagen Kramp Open, was er ’s avonds een groot personeelsfeest in de feestelijke tent voor alle medewerkers. Na ontvangst op de rode loper, de officiële opening en het welkomstwoord door de directie ging de feestavond van start. De band speelde de leukste nummers en de dansvloer was goed gevuld. Overal waren de producten van Kramp zichtbaar. Van de aankleding van de grote stellingwanden tot de presentatie van het overheerlijke buffet.  

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.