Kip Installatietechniek

Een jubileum op hoog niveau

60 JARIG JUBILEUM IN STIJL 

De opdracht? Een 60-jarig jubileum met als elementen verbondenheid, gezelligheid en voor ieder wat wils. De uitkomst? Een 60-jarig jubileum op grote hoogte! We organiseerden een onvergetelijke dag voor werknemers, oud-werknemers en partners van het Oldenzaalse installatiebedrijf Kip. Hoe we de opdracht voltooide en belangrijker: hoe we verder gingen dan de verwachting? Bekijk het hieronder!

'VERBONDENHEID', 'GEZELLIGHEID' EN 'VOOR IEDER WAT WILS' 

Een 60 jarig jubileum vraagt om een feest en vooral een onvergetelijke dag. Het jubileum was ook hét moment om iets te creëren; verbondenheid bij de werknemers die het bedrijf Kip Installatietechniek al 60 jaar dragen. De dag moest vooral in het teken staan van de werknemers en gezelligheid stond op nummer één. Het programma was voor ieder wat wils; avontuur, actie, creativiteit en vooral ook feest. Maar een event van Event Creators moet altijd verder gaan dan de verwachting. Én of we de verwachting van de gasten hebben overtroffen. 

VERRASSEN: DAT IS ONZE MISSIE 

Na het ontvangst van de werknemers en een openingswoord, was het tijd voor het programma. De groep werd in tweeën gedeeld. Groep één ging op pad met ronkende Volkswagen Kever cabrio’s, hiermee verkende zij het prachtige Twentse landschap. De mensen in de tweede groep mochten hun armen uit de mouwen gaan steken in het uitdagende spelprogramma. Het gelach en getier van de spelende gasten werden opeens overstemd door het gebulder van een landende Helikopter. “Wat doet die hier?” klonk het vanuit de spelweide. We moesten helaas mededelen dat speelkwartier was afgelopen, maar konden de met stomheid geslagen gasten vertellen dat de helikopter hier voor hen was. Vol verbazing stapten de werknemers en pensionado’s van Kip Installatietechniek in de helikopter om hen te laten genieten van het aanzicht van bovenaf. Enjoy the flight!

HOE EVENT CREATORS VERDER GING DAN DE VERWACHTING?

De nietsvermoedende werknemers van Kip Installatietechniek waren in de wolken toen bleek dat ze niet alleen een Kever Cabrio Rally reden, maar dat er ook een helikoptervlucht op het programma stond!

WISSELING VAN ONDERGROND

Aangekomen op het Hulsbeek in Oldenzaal staat er een heerlijke lunch op de hongerige werknemers te wachten. Nadat iedereen zijn of haar buik had volgegeten, verwisselde groep één het wegdek voor het luchtruim, voor groep twee vice versa.

Terugkomend op de Methoeve was het even rust voor de werknemers, maar niet voor lang. De Graffitiartiest stond klaar om samen met hen een mooi kunstwerk te maken dat volledig in het teken stond van 60 jaar Kip Installatietechniek. Het kunstwerk gaat een mooi plekje krijgen in de aankomsthal van hun nieuwe pand.

FROM FOOD TO FLOOR 

Dansen gaat niet op een lege maag, daarom werd het foodfestival gestart en kon iedereen gaan genieten van festivalbites van onze culinaire entertainers. Het festivalfood werd even laten zakken door een entertainende traktatie. Een gezonde lading mindf*ck, waarbij verbazing het codewoord was. Eten gezakt? DJ play that song! Het avondprogramma was genieten met het gehele bedrijf, een drankje drinken, dansen en de avond afsluiten met een lekkere snack van de FEBO muur.

Kip Installatietechniek jullie waren geweldig, tot het volgende jubileum!  

Team Event Creators | JINKE
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?

Vraag het onze Event Adviseurs! Zij hebben de afgelopen jaren honderden events op poten gezet, kennen de branche en zijn altijd op zoek naar unieke en creatieve invullingen die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie!


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.