Zakelijke Relatiedag

Laat je waardering voor je zakelijke relaties blijken

Open dag voor zakelijke relaties

WAAROM ORGANISEER JE EEN ZAKELIJKE RELATIEDAG?

Een relatiedag is een kans om op een ongedwongen manier jouw relaties te bedanken voor hun loyaliteit. Maar allereerst is het belangrijk om te bepalen wie je relaties zijn. Welke waarde hebben zij voor jou? Wat zijn de doelstellingen van een relatiedag? Deze vragen zijn belangrijk om te beantwoorden voordat je begint met de invulling van het event. 

Onze experts weten precies wat wij kunnen bereiken met een relatiedag en vragen daarom in twee strategische sessies je het hemd van het lijf. Daarmee komt niet zomaar een event tot stand, maar een event waarmee jij de door jou beoogde resultaten kunt verwezenlijken! 

MEER INFORMATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

Zakelijke relaties open dag

HOE WORDT JOUW RELATIEDAG EEN SUCCES?

Nadat wij precies weten wie je bent, wat jouw wensen zijn, wie je doelgroep is en welke doelstellingen je wilt behalen; creëren wij een relatiedag of meerdere dagen of een campagne die hier volledig op aangesloten wordt en die je doelstellingen behalen. Alles wat wij creëren is hoogstpersoonlijk en volledig gebaseerd op je wensen en je relaties. Deze relaties kunnen ook intern zijn, personeelszaken zijn uitstekend om op te lossen door middel van onze expertise en het gebruiken van live momenten.

Ons team Event Creators Jinke
MEER WETEN OVER EEN RELATIEDAG?

Stel je vraag aan Jinke

Jinke is Event Advisor, hij denkt met je mee over de mogelijkheden voor jouw open dag. Jinke is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en creatieve manieren om van jouw evenement een succes te maken! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jinke

Jinke Mulder - Event Advisor | 085-1053333

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld