ZAKELIJKE EVENEMENTEN

BEHAAL RENDEMENT MET ZAKELIJKE EVENTS

Young Farmers Day Zakelijk Evenement

WAAROM EEN ZAKELIJK EVENEMENT ORGANISEREN?

Steeds meer bedrijven zien dat zakelijke evenementen, ook wel bedrijfsevenementen genoemd, en live communicatie onderdeel moeten worden van de marketingmix. Met zakelijke evenementen, ook wel business to business evenementen, creëer je een basis om te groeien. 

Er zijn verschillende redenen om een zakelijk event te laten organiseren. Als evenementenbureau zijn wij in heel Nederland actief en helpen we jaarlijks tal van bedrijven om verschillende doelstellingen te behalen, zoals: het werven van medewerkers, het vergroten van de omzet en/of afzet, het creëren van vitaliteit en het opzetten van langdurige campagnes waar evenementen onderdeel van zijn om verschillende doelstellingen in één keer te kunnen behalen.

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINIATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINIATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HOE BEHAAL JE DOELSTELLINGEN MET EEN ZAKELIJK EVENT?

Bij de opzet van een business event staan jouw marketing-of bedrijfsdoelstelling(en) centraal. Deze doelstellingen verwerken wij in een strategisch plan waarin wij niet alleen naar de doelstellingen kijken, maar ook naar de doelgroep, de communicatiemomenten en de boodschap. Hierin maken wij onderscheid tussen contactmomenten voorafgaand aan het event, tijdens het event en na afloop van het event.

Er zijn verschillende soorten zakelijke evenementen, elk met een eigen invulling om de verschillende doelstellingen zo effectief mogelijk te kunnen behalen. Denk hierbij aan een zakelijk evenement in het kader van bedrijfsjubileum, meestal zijn dit langere trajecten waarin bedrijven in samenwerking met ons meerdere doelstellingen behalen. Daarnaast kunnen er ook relatie events worden georganiseerd om het zakelijke netwerk te versterken of uit te breiden. Nog een voorbeeld van de events die we organiseren is een kennisevent, hierbij staat kennisoverdracht centraal, meestal met het doel om een gedragsverandering te realiseren bij de doelgroep.

De invulling van deze evenementen bepaalt voor een groot deel het resultaat. Daarom werken we altijd samen met de klant een strategisch plan uit waarbij we ook rekening houden met de identiteit en de wensen van het bedrijf. Zo creëren we samen zakelijk succes!

Team EC Luit
MEER WETEN OVER SUCCES CREËEREN MET ZAKELIJKE EVENEMENTEN?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk evenement is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie doelstellingen te behalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

WAT WIL JIJ BEHALEN MET ZAKELIJKE EVENTS?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld