Organisatiebureau

Hét bureau voor zakelijke evenementen

Bedrijfsfeest | Organisatiebureau | Event Creators

Event Creators, hét organisatiebureau voor jouw zakelijke evenementen. Wij helpen je meer uit je bedrijfsevenement te halen dan alleen feest. We helpen je om je doelstellingen te halen door de strategie van je bedrijf te koppelen aan het evenement. Ruim 40 jaar ervaring wordt ingezet bij de organisatie van jubilea, personeelsfeesten, open dagen, openingen en productlanceringen. kernwaarden als openheid, eerlijkheid en professionaliteit staan aan de basis van de werkwijze van dit evenementenbureau.

HET ORGANISATIEBUREAU DAT VERDER GAAT DAN DE VERWACHTING

De mogelijkheden die Event Creators biedt op het gebied van evenementen en live communicatie zijn eindeloos. Vind inspiratie bij onze cases om jouw droomevent vorm te geven. Laat je ideeën door niets beperken, bij ons is alles mogelijk! Laat onze 40 jaar ervaring, gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid de basis zijn van het succes van jouw evenement(en). 

EVENEMENT CASES

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

45 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 45 experts, wat uniek is in de evenementenbranche. We kunnen hierdoor snel schakelen en hebben alle expertise in huis.

200+ EVENTS PER JAAR

Dit realiseren wij door ons eigen magazijn, eigen materiaal, eigen catering en onze expertise te gebruiken.

Bedrijfsfestival | Organisatiebureau | Event Creators

SNEL SCHAKELEN IS DE SLEUTEL

De wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor een succesvol event. De communicatielijnen binnen de organisatie van ons evenementenbureau zijn kort, hierdoor kunnen we snel schakelen en als team veranderingen of problemen oplossen en vaak zelfs voorkomen. 


MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Door onze jarenlange ervaring, ongeveer 50 gedreven vaste werknemers en alle expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen, heeft Event Creators kennis van het gehele traject: van strategie tot uitvoering en de juiste nazorg.

LEER EVENT CREATORS KENNEN

Event Advisors
ORGANISEER OOK EEN EVENT, MET LUIT!

Maak eens een praatje Luit of Jinke!

Geen enkel personeelsfeest is hetzelfde, ieder event vraagt om bijzondere aandacht. Wij geloven dan ook niet in standaard pakketten. Bij Event Creators organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement voor jouw bedrijf en gasten. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie personeelsfeest!


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

Bedrijfsfeest | Organisatiebureau | Event Creators

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld