OPEN HUIS

LAAT JE VAN JE GOEDE KANT ZIEN

Open Dag Carel Lurvink

WAAROM ORGANISEER JE EEN OPEN HUIS?

Een voordeel aan het organiseren van een open huis is dat potentiële klanten niet een afspraak hoeven in te plannen. Hierdoor verlaag je de drempel voor ze om eens langs te komen. Als verkoper heb je alle geïnteresseerde op een dag en dat bespaart ook een hoop tijd. 

Een open huis is het uitgelezen moment om relaties te versterken en jouw potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf.

HOE WORDT JOUW OPEN HUIS EEN SUCCES?

Laat tijdens jouw open dag zien hoe waardevol jouw medewerkers zijn. Je medewerkers geven de beste mond-tot-mondreclame en stralen de trots binnen het bedrijf! 

Wij maken niet alleen het draaiboek voor je open huis, maar nemen je de volledige zorg uit de handen. Wij zorgen ervoor dat je bezoekers geboeid worden en dat er een positieve relatie met je bedrijf wordt opgebouwd! 

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

Team Event Creators | Luit
VRAAG LUIT NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Luit is Event Advisor, vol energie en enthousiasme gaat hij elke uitdaging aan. Deze energie vertaalt zich naar de evenementen die Luit organiseert.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld