FAMILIEDAG

CREËER AMBASSADEURS MET EEN FAMILIEDAG

Mond-tot-mondreclame is de beste reclame die er is. Versterk de relatie van je organisatie met je personeel, maar ook hun familie door middel van een unieke familiedag. Wij weten precies hoe wij mensen moeten verrassen en gaan bij elk event verder dan de verwachting. Door ons grote team van experts weten wij snel te schakelen en binnen no time een uniek en persoonlijk evenement op te bouwen op jouw locatie.

Event Creators organiseert jaarlijks tientallen familiedagen, zoals ook voor Aeronamic en weet door middel van jouw input een volledig gepersonaliseerde dag te organiseren. Op deze manier maken we van jouw medewerkers niet alleen fans, maar ook ambassadeurs van jouw organisatie! Laat je waardering blijken naar je personeel en hun familie tijdens een familiedag.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE   STUUR EEN BERICHT

Familiedag Dealerdirect | Event Creators

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld
HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

25 EXPERTS & SPECIALISTEN

25 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 JAAR ERVARING & PASSIE

40 JAAR ERVARING & PASSIE

50 EVENEMENTEN PER JAAR

50 EVENEMENTEN PER JAAR

Event Adviseurs
OOK EEN FAMILIEDAG ORGANISEREN?

Laat je inspireren door Luit, of Jinke!

Voor hen is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Event Creators is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld