DEALERDAGEN

ACTIVEER EN VERBINDT JE DEALERS, RESELLERS EN VERKOPERS

WAAROM ZOU JE DEALERDAGEN ORGANISEREN?

Je wilt als organisatie een uniforme uitstraling realiseren. Op deze manier ondersteun je merkloyaliteit, ongeacht locatie of verkooppartner. Activeer daarom je dealers, verkopers en resellers door een dealerdag(en) te organiseren. 

Een dealerdag biedt je de mogelijkheid je verkooppartners, dealers of filialen te bedanken en motiveren. Bovendien stimuleert dit het 'wij gevoel'. Dealerdagen bieden je de unieke gelegendheid de neuzen binnen je organisatie in dezelfde richting te zetten en je bedrijfscultuur te versterken of te waarborgen.

Dealerdag | Event Creators
HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERSTS

40 SPECIALISTEN & EXPERSTS

HOE CREËER JE RENDEMENT MET JOUW DEALERDAGEN?

Niets is schadelijker voor je organisatie dan wisselvallige presentaties. Daarom is het belangrijk dat iedereen binnen je organisatie, uit alle lagen, hetzelfde doel voor ogen heeft. 

Jouw dealerdag kan op oneindig veel manieren ingevuld worden. Samen met jou bepaalt Event Creators de juiste manier om een geslaagd event te realiseren. 


TEAM EC | Luit
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Stel je vraag aan Luit!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld