BEDRIJFSFEEST

BEHAAL JE DOELEN MET EEN BEDRIJFSFEEST

Bedrijfsfeest Young Farmers Day | Event Creators

EEN BEDRIJFSFEEST, WAAROM?

Wil je een feest voor jouw bedrijf organiseren? Met Event Creators organiseer je meer dan dat! Je creëert namelijk ook resultaat. Afhankelijk van de doelstellingen van jouw bedrijf geven we samen invulling aan het evenement. Zo behalen we met jouw bedrijfsfeest bijvoorbeeld doelstellingen als: verbinding tussen filialen creëren, waardering tonen aan medewerkers, het teamgevoel versterken of het imago van het bedrijf als werkgever versterken. 

Er is altijd wel een reden om feest te vieren, maar een betere reden dan zakelijk succes door gelukkige en gemotiveerde medewerkers is er niet! Of het event nu dient ter erkenning, motivatie of teambuilding; plezier staat voorop. Events met een grote funfactor dragen bij aan de werksfeer, motivatie en binding met het bedrijf.

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE BEHAAL JE MET EEN BEDRIJFSFEEST JE DOELSTELLINGEN?

In samenwerking met jou creëren wij een uniek en passend programma voor het bedrijfsfeest, bomvol onvergetelijke momenten. Van een volledig verzorgde feestavond op locatie tot een familiedag voor medewerkers en hun gezinnen. 

Die onvergetelijke momenten dragen bij aan het succes maar daarmee ben je er nog niet. Jouw bedrijfsfeest kan meerdere doelgroepen hebben en dat betekent dat er een passende aanpak voor elke doelgroep wordt gevraagd. Hiervoor hebben wij een werkwijze ontwikkeld waarmee we jouw doelstelling vertalen naar een meetbaar vraagstuk. Daarnaast worden alle doelgroepen op de juiste momenten en via de juiste kanalen benaderd.

Bedrijfsfestival | Event Creators
Team Event Creators | Luit
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elk bedrijfsjubileum is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie bedrijfsjubileum te vieren. 

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie bedrijfsjubileum, of je nu 50 jaar of 400 jaar bestaat!


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    📄 DOWNLOAD INFORMATIE gemiddelde beoordeling 8,8

WELKE SOORTEN BEDRIJFSFEESTEN ZIJN ER?

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld