BEDRIJFSFESTIVAL

Organiseer een sfeervol personeelsfeest na de vakantie!

Bedrijfsfestival | Event Creators

BEDRIJFSFESTIVAL ORGANISEREN MET IMPACT!

Wil jij graag jouw medewerkers bedanken voor hun inzet en toewijding? Dat kan met een ongekend gaaf event in een festival setting die de identiteit van jouw bedrijf ademt! Creëer het ultieme festival gevoel zoals op Pinkpop, Lowlands of Dreamfields, maar dan volledig in stijl van jouw organisatie! Samen met Event Creators realiseer jij met je festival het gewenste effect!

Door het organiseren van een festival voor je werknemers verbeter je de werksfeer en creëer je verbondenheid tussen collega's en de organisatie. Bovendien creëer je gelukkigere werknemers. Misschien wel het belangrijkste element voor een succesvolle organisatie. Een bedrijfsfestival is een investering in jouw organisatie!


40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

50 EVENTS PER JAAR

50 EVENTS PER JAAR

25 SPECIALISTEN & EXPERTS

25 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE JOUW BEDRIJFSFESTIVAL ERUIT KAN ZIEN

Zie je het al voor je? Met een cocktail in je hand loop je door het zand terwijl de lekkerste zomerhits op de achtergrond draaien. Jij en je collega lopen naar de main stage, op jullie eigen parkeerplaats, waar nog veel meer collega's helemaal uit hun dak gaan!

Tijd voor een nieuw drankje, via de beach bar loop je naar de silent disco in jullie eigen kantoor! De DJ draait jouw favoriete muziek op aanvraag terwijl jij geniet van je nieuwe, ijskoude drankje. 

Het lijkt wel alsof je een dag extra vakantie hebt! En dat is precies het gevoel dat wij willen creëren met jouw bedrijfsfestival. Samen nog één keer los gaan en helemaal opladen voor het werk dat je weer te wachten staat. 

Samen met jou en je collega's geven we een unieke invulling aan het festival. Jullie weten immers wat het best bij jullie organisatie past. Een kampvuur met singer-songwriter of een extra stage met DJ in plaats van strandstoelen in de lounge hoek? Het is allemaal mogelijk!

Bedrijfsfestival | Event Creators
Bedrijfsfestival | Event Creators

DIT KUN JE VERWACHTEN VAN JOUW BEDRIJFSFESTIVAL

Jullie festival geven we invulling aan de hand van jouw wensen. Maar een aantal elementen zijn gegarandeerd aanwezig op jouw locatie. Denk aan:

  • Binnen 24 uur bouwen we jouw festivalterrein op en ook weer af. Zo heb jij voor en na afloop van het event geen last van alles daaromheen!
  • Heerlijke gerechten van over de gehele wereld uit verschillende eetgelegenheden
  • Gepersonaliseerd programma
  • Een once in a lifetime concept
  • Het ultieme nazomer festival gevoel
  • Een bedrijfsfestival dat voor iedereen binnen jouw organisatie iets te bieden heeft!
  • Het ultieme nazomer gevoel!

Meer weten? Neem contact ons op!

Team EC Luit
BENIEUWD HOE WE VOOR JOU EEN SPETTEREND BEDRIJFSFESTIVAL ORGANISEREN?

Stel je vraag aan onze adviseurs!

Voor hen is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze Event Adviseurs altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. 

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS  

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Bedrijfsfestival | Event Creators

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld